19 / 04 / 2024

emlak raporu yayınlandı

emlak raporu yayınlandı

FORBES Türkiye’nin sekizinci kez yayımladığı “Emlak Raporu” sektörün, 2014’te yaşadığı karamsarlığı üzerinden attığını gösteriyor.

Avangart İstanbul'un kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO'nun Avangart İstanbul projesinde konumlu bağımsız bölümler ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Ocak 2021 - 31 Mart 2021 tarihlerini kapsayan Yatırımcı Raporu yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1 Temmuz 2020 - 30 Eylül 2020 tarihlerini kapsayan yatırımcı raporu yayınlandı.

Avangart İstanbul'un 2018 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, Gül Proje tarafından inşa edilen Avangart İstanbul'un 2018 değerleme raporu yayınlandı. 

Esenler Emlak Konutları'nın kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Esenler Emlak Konutları projesinin kira değerleme raporu yayınlandı.

Körfezkent 4. Etap değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO tarafından Körfezkent 4. Etap projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin değerleme raporu yayınlandı.

İstmarina 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut İstmarina 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Ispartakule 6. Etap 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Nidapark Kayaşehir 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidapark Kayaşehir 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Seyranşehir 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Riva parselleri yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

emlak raporu yayınlandı Haberi

emlak raporu yayınlandı

FORBES Türkiye’nin sekizinci kez yayımladığı “Emlak Raporu” sektörün, 2014’te yaşadığı karamsarlığı üzerinden attığını gösteriyor. Konut fiyatlarında ibrenin her koşulda yukarı yönlü olması, alışık olunan bir durum. Ancak bu yıl sektörün hayat belirtisi niteliğindeki diğer verileri de değer artışını destekliyor.


Haziran 2014-2015 döneminde Türkiye’de emlak fiyatları, ortalama yüzde 16,6 oranında yükseldi. İl bazında bu ortalamanın üzerinde getiri sağlayan üç kent var: Adana (yüzde 21,5), İstanbul (yüzde 20) ve Yalova (yüzde 19,8). Adana’nın emlak yatırımcısına en çok kazandıran kent olduğu bu yıl, İzmir yüzde 12,3, Ankara ise yüzde 10,2 getiri sağladı. Fiyat artışlarını besleyen en önemli gelişme ise konut satışlarındaki canlılık oldu.


2014 emlak sektörü için pek iyi başlamamıştı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün (TKGM) verilerine göre 2014’ün ilk beş ayında Türkiye genelinde...