26 / 04 / 2024

emlakçı Oğuzhan Karabağ

emlakçı Oğuzhan Karabağ

Denizlili 27 yaşındaki genç emlakçı Oğuzhan Karabağ, otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Karadağ tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Karaman Milli Emlak Müdürlüğü, Karaman Merkez'de yer alan 15 bin 308 metrekare yüzölçümüne sahip araziyi yüzde 20 indirim ya da taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Milli Emlak o ildeki konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt Demirözü'nde yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli emlak, o ilde yüzde 20 indirimli 3 kargir ev ve arsasını satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Hakkari’de 3 adet kargir ev ve arsasını satışa çıkardı. Arsaların satışı için 28 Kasım’da açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Milli Emlak, o ilde yüzde 20 indirimli ve taksitli arazi satacak!

Kastamonu ili, Seydiler ilçesi, Seydiler Milli Emlak Şefliği tarafından bir arazi satılacak. Yüzde 20 indirimli ve taksitle satılacak arazi için 28 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Milli Emlak, o ildeki 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor! 

Bartın Milli Emlak Müdürlüğü, Bartın ili, Merkez ilçesinde yer alan 9 adet araziyi 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Bartın Merkez'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksitle satıyor!

Kütahya Dumlupınar Milli Emlak, Kütahya ili, Dumlupınar ilçesinde yer alan 5 adet arsa ile 2 adet araziyi 8 taksit ve peşinde yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Kütahya Dumlupınar'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Karesi ilçesinde yer alan 26 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Balıkesir'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

emlakçı Oğuzhan Karabağ Haberi

emlakçı Oğuzhan Karabağ

Denizli'de  emlakçı Oğuzhan Karabağ (27),otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Karabağ, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; dün saat 23.45 sıralarında, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi'nde meydana gelen olayda, Karabağ'a, yanına yaklaşan başka otomobilden inen 2 kişi tabancayla çapraz ateş açtı. Defalarca ateş eden saldırganlar olay yerinden kaçtı.

VÜCUDUNA 14 KURŞUN

Kanlar içinde kalan Karabağ'ı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Oğuzhan Karabağ'ı ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Vücudunun çeşitli yerlerine 14 kurşun isabet eden Karabağ, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobille kaçan silahlı saldırganların kimlikleri belirlendi. Saldırıda öldürülen Oğuzhan Karabağ'ın babası Halil Karabağ ile ağabeyi Kutluğhan Karabağ da Mehmet Yamer cinayetinin azmettiricileri oldukları iddiasıyla, tutuklananlar arasında yer...