26 / 04 / 2024

Emlakkulisi. buluşma

Emlakkulisi. buluşma

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması bugün gerçekleşecek. Toplantıda konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getirecek.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

TSMD Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenecek 16. Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor. Buluşma 20 ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Çanakkale 17 Burda AVM mağazaları!

Esas Gayrimenkul Çanakkale’nin en büyük ve ilk AVM yatırımı, yeni yaşam ve buluşma merkezi olarak konumlanan Esas 17 Burda AVM’yi yaklaşık 90 milyon USD yatırım ile hayata geçiriyor.

Fikri Işık: Kocaeli, metroyla buluşacak!

İzmit Belediyesi’nin Bekirpaşa’da düzenlediği esnaf ile buluşma kahvaltısında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Ulaşım sorunları için çok köklü çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli metro ile buluşacak” dedi.

Antalya’ya yeni cazibe merkezi geliyor!

Sobacılar Çarşısı’ndaki Fikret Otyam Sanat Galerisi’nin esnafın buluşma noktası olacak şekilde kafe, müze ve galeri olarak yeniden düzenlenmesine yönelik Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AESOB) ile protokol imzalandı

Besa Kule 2 kule halinde yükseliyor!

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor...

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Emlakkulisi. buluşma Haberi

Emlakkulisi. buluşma

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi www.emlakkulisi.com'un 2017 yılının ilk sektör buluşması bugün gerçekleştirilecek.


www.emlakkulisi.com editörü Tebernüş Kireçci'nin moderatörlüğünde 2013 yılından bu yana gerçekleştirilen sektör buluşmalarında sektördeki sorunlar masaya yatırılıyor. Konut sektörünün profesyonelleri sorunlar hakkında görüşlerini dile getiriyor.


Anthill B Kule Kat 54'te yapılacak organizasyon sektör profesyonellerinin katılımına açık. Saat 09.00'da başlayacak organizasyon 13.00'te bitecek.



Konutta satış ve pazarlama buluşmaları detayı için;


Konutta satış ve pazarlama buluşmalarında geri sayım başladı!
2.Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları başladı!
Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın üçüncüsü gerçekleşti!
4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!
5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!
Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın altıncısı gerçekleşti!
7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları gerçekleşti!
8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları...