28 / 03 / 2024

Emrah Bayraktar Turizm kimin

Emrah Bayraktar Turizm kimin

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emrah Bayraktar Turizm Ve Seyahat Organizasyon Otomotiv İnşaat Çiçekçilik Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bayraktar tarafından kuruldu. 

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quality Point Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mengü, Emrah Tırak ve Sercihan Şen ortaklığında kuruldu.

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byotell İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 12 milyon 531 bin 930,62 TL sermaye bedeli ile Mehmet Bayraktar, Mahmut Bayraktar ve Mehmet Sami Akbülbül ortaklığında kuruldu.

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Emrah Çelik ve İnci Koparan ortaklığında kuruldu.

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Tile Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emrah Yıldız ve Nurhak Demir ortaklığında kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Elmaskaya İnşaat Gıda Ve Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Adsiz tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Solo Gayrimenkul Ve Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mehmet Bayraktar tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Emrah Bayraktar Turizm kimin Haberi

Emrah Bayraktar Turizm kimin

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi konusu:a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancıturistlerin yurt içinde veyurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak d-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Gürsel Mah.Şevketpaşa Cad. No:10B Kağıthane...