29 / 03 / 2024

Emre Temelli hayatı

Emre Temelli hayatı

2012 yılı itibari ile İ.Ü. Sosyal Bilimler M.Y.O. Emlak ve Emlak Yönetimi ve İ.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başlayan Emre Temelli kimdir?

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Hasan Emre Temelli hangi sektörlerde deneyim sahibidir? Martı GYO’da ne iş yapıyor?

Hasan Emre Temelli hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda iş deneyimine sahip? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Emre Temelli ile ilgili merak edilen her şey...

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Konut Projeleri İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Oğuzhan Yılmaz ve Yunus Emre Tunç ortaklığında 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Emre Çamlıbel: Yeşil binalar ile yabancı yatırımcı ilgisi artacak!

İstanbul'un en merkezi noktasında, kalabalıktan uzak elit bir yaşam sunan Soyak Soho'ya hayat veren Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı.

Çağlayan Yunus Emre Kültür Merkezi açıldı!

Hayatın her alanında ilçeye yapılan yatırımlarla markalaşan Kağıthane, yeni bir merkeze daha kavuştu. Çağlayan Mahallesi’nde hizmete sunulan Yunus Emre Kültür Merkezi ’nin kapılarını çocuklar açtı.

Emre Temelli hayatı Haberi

Emre Temelli hayatı

Emre Temelli kimdir?

Emre Temelli, 1979 yılında İstanbul da doğmuştur.  1997 yılında Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirmiş, 2001 yılında da İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü Yapı İşletmesi Bilim Dalından mezun olmuştur.


2001-2003 yılları arasında Akaryakıt İstasyonu ve A.V.M. konusunda projeler üretip uygulayan  “Sanat Yapı İnşaat A.Ş.” bünyesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışma hayatına başlamıştır. 2003 yılında İ.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlamış, aynı zamanda İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yapmaya başlamıştır.


2004 yılında ise İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Mekaniği Bilim dalında “Eski Eser Restorasyonu ve Güçlendirmesi” konulu yüksek lisans tezini vermiş ve Yüksek Mühendis unvanı almıştır.


2007 yılında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalında...