26 / 04 / 2024

Emre Temelli martı gyo

Emre Temelli martı gyo

2012 yılı itibari ile İ.Ü. Sosyal Bilimler M.Y.O. Emlak ve Emlak Yönetimi ve İ.Ü. Teknik Bilimler M.Y.O. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında Öğretim Görevlisi olarak ders vermeye başlayan Emre Temelli kimdir?

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Hasan Emre Temelli hangi sektörlerde deneyim sahibidir? Martı GYO’da ne iş yapıyor?

Hasan Emre Temelli hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda iş deneyimine sahip? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Emre Temelli ile ilgili merak edilen her şey...

Nurullah Emre Narin kimdir? Yurt dışında nerede okudu? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Nurullah Emre Narin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi vakfın kurucuları arasında yer alıyor? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Nurullah Emre Narin’in hayatı...

Pakize Oya Narin, Martı Otel Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Otel'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Pakize Oya Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Mine Narin, Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin seçildi. 

Martı GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mine Narin oldu!

Martı GYO dün gerçekleşen 1006 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Nurullah Emre Narin'i seçti.

Martı GYO yönetim kurulu üye adaylarını onaya sundu!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarının Yönetim Kurulu kabulü ve Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına karar verdi.

Mine Narin, Martı GYO'nun başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mine Narin seçildi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Nurullah Emre Narin oldu...

Martı GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı GYO Mine Narin, Nurullah Emre Narin, Pakize Oya Narin, Hasan Emre Temelli ve Zekeriya Serhan Altınordu‘nun adaylıklarını genel kurula sunacak.

Manisa Büyükşehir’den Emre Köyü’ne modern düzenleme!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı ikinci oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesine bağlı Emre Köyü’ne yapılacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre Türbesi Çevresi Meydan Düzenlemesi projesi görüşüldü.

Hilmi Işıkören'in Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı 11 Mart'ta!

Emlak sektörü duayeni Hilmi Işıkören liderliğinde hazırlanan emlak ofislerine özel ‘Motivasyon Temelli Emlak Eğitim Programı’ bu kez başarılı emlak ofisleri Century 21 ABC ve Century 21 BETA için gerçekleştirilecek

Yükseltepe Dönüşüm Projesi için son başvuru tarihi 31 Mart!

Keçiören Belediyesi'nin çarpık kentleşmenin önüne geçme, güvenli ve sağlam bir Keçiören inşa etme temelli Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla ilerlemeye devam ediyor, 451 sosyal konut için son müracaat tarihi 31 Mart 2016...

Emre Temelli martı gyo Haberi

Emre Temelli martı gyo

Emre Temelli kimdir?

Emre Temelli, 1979 yılında İstanbul da doğmuştur.  1997 yılında Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirmiş, 2001 yılında da İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü Yapı İşletmesi Bilim Dalından mezun olmuştur.


2001-2003 yılları arasında Akaryakıt İstasyonu ve A.V.M. konusunda projeler üretip uygulayan  “Sanat Yapı İnşaat A.Ş.” bünyesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışma hayatına başlamıştır. 2003 yılında İ.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata başlamış, aynı zamanda İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında İnşaat Mühendisi olarak görev yapmaya başlamıştır.


2004 yılında ise İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Mekaniği Bilim dalında “Eski Eser Restorasyonu ve Güçlendirmesi” konulu yüksek lisans tezini vermiş ve Yüksek Mühendis unvanı almıştır.


2007 yılında İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyon Anabilim Dalında...