26 / 04 / 2024

emtia fiyatları nereye gider tebernüş kireçci analizleri

emtia fiyatları nereye gider tebernüş kireçci analizleri

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik o analizi...

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Konut fiyatları sizce pahalı mı? Fiyatlar nereye gidiyor!

Ev sahibi olmak ortalama gelir seviyesine sahip kesimin alım gücünü aşarken, fiyatlardaki artış dolar bazında gerilemeye başladı. Gayrimenkul piyasasında durgunluk devam ederken Borsa Analisti Tardu Barlas, “Konut fiyatları sizce pahalı mı?” diye sordu.

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Dünya piyasalarında resesyon endişeleri artmaya başladı!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarıyla yön arayışını sürdürürken, dünya genelinde artan resesyon endişeleri emtia fiyatlarında oynaklığa neden oldu.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Hangi borsada fiyatlar kaç TL? Rakamlar tek tek açıklandı!

Geçtiğimiz hafta tarım emtia grubundaki ürünlerde sert artışlar yaşandı. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? İşte 19 Ekim 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında alım fırsatı! Tarih verildi

Gram ve çeyrek altın almak isteyenler her gün piyasanın nereye gideceğini merak ediyor. Altın fiyatları ile ilgili alım tarihi yavaş yavaş netleşiyor. Fırsat için kritik tarih verildi. İşte tüm detaylar...

Petrolde zam furyası! Fiyatlar neden artıyor? Sebepleri bir bir sıralandı!

Petrol fiyatlarındaki artış ile beraber akaryakıt fiyatları zamlandı ve enflasyon korkusu büyüdü. Peki, petrol fiyatları neden zamlanıyor? Artık nereye kadar devam edecek ve ekonomiye etkileri ne olacak? İşte detaylar...

Konut fiyatları nereye gidiyor? 'Fiyatlar düşecek' beklentisine sektörden yanıt geldi!

Ev satışlarının sert düşmesi, vatandaşta ‘ev fiyatları düşecek’ beklentisi yarattı. Peki ev fiyatları düşecek mi, sektör temsilcileri konuyu nasıl değerlendiriyor? İşte detaylar... 

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Buğday fiyatları artacak! Tarım emtialarında El Nino ve Tahıl Koridoru depremi! 

Tarım emtia ürünlerinde geçen hafta yaşanan yükselişe dikkat çeken Emtia Uzmanı Haluk İzzet Mutlu, El Nino hava olayı ile Tahıl Koridoru Anlaşması’nın uzatılmama ihtimalinin fiyatları yükselteceğini belirtti. 

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi açıklanan rakamlara bakın! 

Emtia piyasasında fiyatlamaların zorlaştığı ve yoğun bir satış baskısının yaşandığı senenin ilk çeyreği geride kalırken buğday, arpa, mısır fiyatları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki çiftçilerin merak ettiği buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı?

emtia fiyatları nereye gider tebernüş kireçci analizleri Haberi

emtia fiyatları nereye gider tebernüş kireçci analizleri

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, "Enerji ve emtia fiyatları nereye gider?"  başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

1) Pandeminin başlangıcından beri emtia fiyatları çıldırdı. Buna son dönemde enerji fiyatları da eklendi. Temel ekonomi teorileri ile açıklanamayan bir durum var ortada. Bu dönem 2022'de devam edecek. Ama sonsuza kadar sürmeyecek.

2) Tüm balonlar olduğu gibi bu balon da patlayacak. Bu balon niçin şişiriliyor? Amaç enflasyon ve hayat pahalılığıyla devletler ile halkları karşı karşıya getirmek. Yönetilemeyen bir dünya amaçlanıyor.

3) Biz bu filmi daha önce gördük. 2000'li yıllarda varili 200 dolar olan petrol pandemide eksiye düştü. Yani alıcı bulunamadı. Her şeyin fiyatı o kadar çok artıyor...