25 / 04 / 2024

en çok riskli bina nerede

en çok riskli bina nerede

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi. Risk tespiti yapılan 116 bin 173 bağımsız birim, İstanbul'da bulunuyor.

İstanbul'da en fazla riskli bina nerede?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi.Yapılan çalışmalara göre, İstanbul'da riskli konut ve iş yeri tespitinde Kadıköy başı çekiyor.

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

AFAD tek tek açıkladı: İstanbul depremi için en fazla riskli 15 ilçe belli oldu! Buralarda oturanlara büyük şok! 

AFAD, beklenen büyük İstanbul depreminde en fazla riskli olan 15 ilçeyi tek tek açıkladı. İşte o 15 ilçenin listesi...

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

İstanbul'da en çok riskli bina Kadıköy'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi. Ülke genelinde şimdiye kadar yaklaşık 175 bin konut ve iş yerinin riskli olduğu belirlendi...

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke!

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

en çok riskli bina nerede Haberi

en çok riskli bina nerede

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında en fazla riskli bina, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde tespit edildi. Kentsel dönüşüm kapsamında vatandaşların başvurusuyla ülke genelinde şimdiye kadar yaklaşık 175 bin konut ve iş yerinin riskli olduğu belirlendi. Risk tespiti yapılan 116 bin 173 bağımsız birim, İstanbul'da bulunuyor. Yapılan çalışmalara göre, İstanbul'da riskli konut ve iş yeri tespitinde Kadıköy başı çekiyor. Kadıköy'de 22 bin 295 birimin risk...