18 / 04 / 2024

en dijital şirket

en dijital şirket

Dijitalleşme endeksine göre inşaat sektörünün en dijital şirketi ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun şirketi Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. oldu.

Kapanan inşaat şirketi sayısı 80 bini aştı! Müteahhitler ve emlakçılar zor durumda!

2023'te en çok şirket kapanan sektör inşaat oldu. Giriş çıkışın en fazla olduğu sektörde 2010 yılından bu güne 80 binden fazla şirketin kepenk indirdiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı! Türkiye’den de 19 şirket Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesinde!

 Avrupa’nın En İyi İşverenleri listesi açıklandı. Listede Türkiye merkezli ve Türkiye’de faaliyet gösteren çok uluslu 19 organizasyonun da yer aldığı bildirildi.

Türkiye’de dijital bankacılığa talep patladı!

Dijital bankacılık müşteri sayısı bu yılın ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine yüzde 60 artışla 104 milyona ulaştı. Her ay ortalama 500 bin kişi dijital kanallardan banka müşterisi olmak için başvuruda bulunuyor.

2023'ün ilk 7 ayında kurulan şirket sayısı yüzde 1,8 azaldı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), bu yılın ilk 7 ayında kurulan şirket sayısının, geçen yılın ilk 7 ayına göre yüzde 1,8 azaldığını açıkladı. 

2023'ün ilk yarısında 9 bin 852 şirket kapandı! En çok kapanan şirketler hangi sektörden? 

TOBB tarafından açıklanan rakamlara göre, Haziran ayında 1938 şirket daha kapandı ve yılın ilk 6 ayında toplam 9 bin 852 şirket kapanmış oldu. Peki en çok kapanan şirketler hangi sektörden oldu? İşte ayrıntılar...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

TOGG sahipleri en çok şarj ücretlerini merak ediyordu! 

Togg T10X için ön sipariş sahiplerini tespit edecek dijital çekiliş kısa bir zaman önce yapılmıştı. Araçlarını teslim alacak vatandaşların en çok merak ettiği şarj ücretleri de açıklandı.

En büyük 1000 ihracatçı listesine İstanbul ve İzmir damga vurdu!

Geçen sene en çok ihracat gerçekleştiren ilk 1000 şirket listesinde 51 şehir yer alırken, başı 448 firmayla mega kent  İstanbul çekti.

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Tanım değişti çok sayıda şirket KOBİ statüsüne geçti!

Yüksek enflasyon nedeniyle bilançoları şişen ve KOBİ olmaktan çıkan şirketler, yeniden bu tanım içerisine alınırken bu kapsamda olmayan bir çok şirket de KOBİ unvanı kazandı. Gözler, bankaların kredi verme konusunda nasıl bir bilanço tanımı yapacağına çevrildi.

en dijital şirket Haberi

en dijital şirket

Dijitalleşme endeksine göre inşaat sektörünün en dijital şirketi ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun şirketi Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. oldu. Konuya ilişkin Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Aydınlık'a yaptığı açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirdikleri alt yapı yatırımları ve teknolojiye verdikleri önem sayesinde markalaştıklarını ve diğer firmalarının önüne geçtiklerini kaydetti. Bu çalışmayı gerçekleştiren kuruluşlara da dikkat çeken Halisdemir, ODTÜ, Boğaziçi üniversitesi, Vodafone, TBV ve Accenture'ın çok önemli kuruluşlar olduklarını vurguladı. 


Aydınlık Gazetesi


PR Ajansı'ndan gelen haber şu şekilde;


Akdeniz İnşaatın ödülünü alan Grubun CEO’su Önder Halisdemir yaptığı açıklamada; “Sadece dijital çağın gereklerini yerine getiren şirketler ayakta kalacak” dedi.


Accenture’ın Türkiye’nin en dijital şirketlerini belirlemek için Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye Bilişim Vakfı ve Vodafone’un desteği ile hayata geçirdiği Dijitalleşme Endeksi’nde...