27 / 04 / 2024

Endüstriyel ormanlık alan sayısı

Endüstriyel ormanlık alan sayısı

Ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Pgm Konstrüksiyon Endüstriyel İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Turan Çanacık tarafından kuruldu.

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ice Endüstriyel Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Önemli tarafından kuruldu.

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi kuruldu!

Haçeş Çelik Konstrüksiyon Ve Endüstriyel Mekanik Tesisat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Kuyumcu tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veka Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Arzu Kazındır tarafından kuruldu.

Beykoz’daki 111 bin metrekare ormanlık alan imara açılıyor mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alanını imara açıyor. Beykoz Çevre Dayanışması, "İstanbul’da kalan son ormanlar buralar" dedi. 

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thd Mimarlık Endüstriyel Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Gökgöz ve Onur Kalender ortaklığında kuruldu.

Endüstriyel ormanlık alan sayısı Haberi

Endüstriyel ormanlık alan sayısı

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ülkemizdeki endüstriyel ormanlık alanların artırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Aycan, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Aycan, ''Dünya nüfusunun artması ile birlikte, sınırlı doğal kaynaklar ihtiyaçlara yetmemektedir. Bunlardan birisi de ormanlardır. Gelişen ve gelişmiş dünya ülkelerinde endüstriyel ormanlara daha fazla ihtiyaç duyulduğu belirtilmektedir'' diye konuştu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın soruları:
1- Ülkemizdeki toplam alanlarımız ne kadardır?
2- Ülkemizdeki endüstriyel orman miktarı ne kadardır?
3- Bu miktarlar orman endüstrimiz için yeterli midir?
4- Endüstriyel ormanları artırmak için ne gibi çalışmalarınız, planlarınız vardır?
5- Endüstriyel orman yatırımcılarını destekliyor musunuz? Nasıl? Desteklemeleri arttırmayı düşünüyor...