25 / 04 / 2024

engelliler için en iyi yaşam alanı ödülü bağcılar

engelliler için en iyi yaşam alanı ödülü bağcılar

Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek rakam Vera Konsept GYO'dan! 

Vera Konsept GYO, ÖİB'nin Kartal arsası için en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte ayrıntılar...

AFAD duyurdu: Olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe hangileri? Megakentte büyük şok! 

AFAD tarafından olası İstanbul depremi için en riskli 15 ilçe tek tek açıklandı. Ardından, DASK da İstanbul’un depreme karşı sigortalılık oranını duyurdu. İşte en riskli ilçeler ve sigortalılık oranları...

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Gram altın için en kritik tarih resmen peş peşe açıklandı! Bu tarihi duyanlar adeta bir yaşına daha girdi! Hemen bakın!

Gram altın için en kritik tarih resmen peş peşe açıklandı... Bu tarihi duyanlar adeta bir yaşına daha girdi...Hemen bakın...

EYT kanunu bu hafta çıkacak! İşte emeklilik dilekçesi vermek için en uygun tarih!

EYT düzenlemesi bu hafta yasalaşacak. Bundan sonra bir iş yerinde çalışan EYT'liler için kritik 10 günlük süreç başlayacak. En uygun tarihte emeklilik dilekçesini vermeniz sizin yararınıza olacak.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

Konut kredisi kampanyası nasıl uygulanmalı? Konut yetersizliği için en uygun çözüm ne?

Gelecek günlerde vatandaşın gelirine göre farklı faiz oranlarıyla yeni konut kredisi kampanyasının açıklanacak olması sektör tarafından değerlendirildi. Peki Konut kredisi kampanyası nasıl uygulanmalı? Konut yetersizliği için en uygun çözüm ne? İşte ayrıntılar...

Altın alalım mı? sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi! Altın için en doğru alım zamanı resmen belli oldu

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak için bekleyen yatırımcılara en doğru alım zamanını açıkladı.

engelliler için en iyi yaşam alanı ödülü bağcılar Haberi

engelliler için en iyi yaşam alanı ödülü bağcılar

Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurt dışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi üç ödüle birden layık görüldü. Golden City Awards’ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.


Golden City Awards ‘ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel, ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerinin arttırmak amacıyla ilk kez düzenlediği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. 


Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Ödül Töreni Şişli İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Törende En İyi Toplu Yaşam Projesi, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Sağlık Projesi, En İyi Turizm Gelişim Projesi, En İyi Çocuk...