26 / 04 / 2024

Engineering News Record 2015

Engineering News Record 2015

Rönesans, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 53’üncü sıradan 37’inci sıraya ilerledi.

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sungdo Eng Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sungdo Engineering - Construction Co. Ltd. tarafından kuruldu.

ASELSAN son 4 yılın zirvesine yerleşiyor!

ASELSAN, ABD merkezli dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak bilinen "Defense News Top 100"de 2022 verilerine göre 47’nci sıraya kadar yükseldi. Yeni sipariş konusunda başarılı bir ilk yarı performansı ortaya koyan ASELSAN, bu süreçte 1 milyar 159 milyon dolarlık yeni sipariş aldı.

Tehdit ve misilleme iddialarının ardından bunu gelmesi bekleniyordu! Tesla'da sendikal örgütlenme

Bloomberg News tarafından bildirildiği üzere , Tesla'nın New York'un dışındaki ikinci şirketinde bir sendikalaşma kampanyası başladı.

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Archen Engineering Consultants İthalat İhracat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer Chehab ve Mohammed Alı Aljıjaklı tarafından kuruldu.

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sr Engineering Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rovshan Mamedov tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mga Engineering Global Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Aysu Öztürk Filiz tarafından kuruldu.

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Houssam DR.Tlemat tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü dünya basınında!

1915 Çanakkale Köprüsü, Amerikan haftalık dergisi Engineering News-Record'un (ENR) kapağında yer verildi.

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Raouf Alı Alı tarafından kuruldu.

Engineering News Record 2015 Haberi

Engineering News Record 2015

Dünyanın ve Türkiye’nin lider şirketlerinden Rönesans Holding’e bağlı Rönesans İnşaat, yurtdışında elde ettiği başarılara bir yenisini ekledi. En prestijli çalışmalar arasında yer alan, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde,  53’üncü sıradan 37’inci sıraya yükseldi. Rönesans İnşaat, bölgelere göre sıralamada ise Avrupa’nın En Büyük 10. İnşaat şirketi oldu.

Rönesans’ın üç kıtada toplam 21 ülkedeki başarılı çalışmalarının bu yükselmede önemli rol oynadığına değinen Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, “1993 yılında kurduğumuz Rönesans Holding olarak 22 yılı aşkın süredir ana müteahhit ve yatırımcı olarak yurtdışında ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Dünyanın en büyük müteahhit listesinde bu konuma gelmemiz de sürdürdüğümüz istikrarlı ve kaliteli çalışmaların en somut sonucudur” dedi. 

Rönesans’ın bugün Türkiye, Avrupa, Bağımsız...