26 / 04 / 2024

Enpark Beytepe satış ofisi

Enpark Beytepe satış ofisi

Ankara'da Çankaya'da Özül İnşaat imzası ile hayata geçirilen ve içinde; 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Enpark Beytepe örnek daire görselleri...

Enpark Beytepe satış ofisi! 960 bin liradan!

Enpark Beytepe satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 186 konutluk Ankara Enpark Beytepe projesinde daire fiyatları 960 bin liradan başlıyor...

Enpark Beytepe Ankara Projesi! 915 bin TL'ye!

Enpark Beytepe Ankara Projesi kapsamında fiyatlar 915 bin TL'den başlıyor. Enpark Beytepe Ankara Projesi'nde konutlar 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan oluşuyor.

Enpark Beytepe fiyat listesi!

Enpark Beytepe fiyat listesi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Ankara Enpark Beytepe fiyat listesi!

Ankara Enpark Beytepe fiyat listesi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatların 840 bin liradan başlangıç gösterildiği Ankara Beytepe Enpark teslimleri 30 ay sonra yapılıyor...

Ozan Beytepe projesi satışta! Ozan Beytepe projesindeki konutlar ne kadar?

Ozan Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen "Ozan Beytepe" projesinde satışlar devam ediyor. Tek konut tipine sahip projede fiyatlar belli oldu. İşte 2023 Ozan Beytepe projesi fiyat listesi...

Ankara'da Vergi Dairesi'nden satılık 4+1 konut! Başkentte ev sahibi olma fırsatı! 

Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Beytepe Köyü'nde yer alan 4+1 konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen detaylar...

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Duru Beytepe'nin yüzde 95'i satıldı!

DEİK Endonezya İş Konseyi Başkanı ve Tona Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdal, kampanyanın Duru Beytepe Projesi'nin satış oranını yüzde 95 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Beytepe 1923 satışa çıkıyor! Yeni proje!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Lodumlu Mahallesi’nde hayata geçirilen Beytepe 1923 projesi satışa çıkıyor.

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Duru Beytepe fiyatları 100 bin TL'den başlıyor!

Duru Beytepe fiyatları ön satışa özel 100 bin TL'den başlıyor. Ankara Duru Beytepe'de 484 daireden oluşuyor...

Ev satın alırken dikkatli olun!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulundu. Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” diye konuştu.

Konut satışlarında lider Ankara oldu!

TÜİK tarafından hazırlanan konut satış istatistiklerine Ankara damga vurdu. Başkent, Şentepe, Ufuktepe, Beytepe gibi yerleşim yerlerinin hızla gelişmesiyle birlikte, Şentepe'de bir ev 20 yıl önce 10 bin TL'ye satılırken bugün aynı bölgede bir daire 350 bin TL'den alıcı bekliyor. .

Bahar dönemi konut satışlarını canlandıracak!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bahar ve yaz döneminin konut satışları üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkoğlu, konut satışlarında canlanma yaşanacağını söyledi.

MiaVita Beytepe 22 Nisan'da satışta!

Ankara Beytepe’de inşa edilen MiaVita Beytepe Projesi, 22 Nisan’da gerçekleştireceği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluşuyor. 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje 2018 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Asıl artış ipotekli konut satışlarında!

TÜİK Kasım ayı konut satış istatistiklerini değerlendiren Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “Asıl dikkat çeken artışın ipotekli konut satışlarında yaşandığını görüyoruz” dedi.

Enpark Beytepe satış ofisi Haberi

Enpark Beytepe satış ofisi

Enpark Beytepe örnek daire görsellerini haberimizde bulabilirsiniz. 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan ve içinde 186 konutun bulunduğu Enpark Beytepe projesinde 3 blok yer alıyor.


Enpark Beytepe'de; fitness center, mini futbol sahası, koşu parkuru ve yürüyüş yolları, tenis kortu, voleybol sahası, sauna, basketbol sahası, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, cafe mevcut.


Teslimlerinin 2015 yılı içinde yapılması planlanan Enpark Beytepe projesi Çankaya'da inşa ediliyor. Proje, özül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Enpark Beytepe örnek daire!


Enpark Beytepe örnek daire görselleri şöyle;








Enpark Beytepe iletişim bilgileri!


Telefon: 444 3 285

Web adresi: