18 / 04 / 2024

Epique Island

Epique Island

Meri Home projesinde peşinatlar, 9 bin 625 TL"den başlıyor. Peşinat ödendikten sonra geriye kalan miktar ise, 367 TL"den başlayan taksitlerle tamamlanıyor. Meri Home"de 120 aya varan taksit seçeneği bulunuyor

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

The Ritz-Carlton Residences Bodrum: Epique Island'ın adı değişti!

Bodrum’un en değerli noktalarından Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda benzersiz bir yarımada üzerinde bulunan ve sakinlerini “Yalınayak Lüks” kavramıyla tanıştıran Epique Island, artık The Ritz-Carlton Residences, Bodrum ismiyle varlığına devam edecek. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Sandra Bullock, ABD'deki evini 36 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Sandra Bullock, ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Tybee Island’da bulunan evini 6.5 milyon dolar’a (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkardı.

Dragos İsland Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos İsland Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bozkurt ve Erhan  Bozkurt ortaklığında kuruldu. 

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

Epique Island Haberi

Epique Island

 

 

Beylikdüzü Meri Home projesinde 585 konut yer alıyor. 15 katlı 3 bloktan meydana gelen proje içerisinde konut sahibi olabilmek için peşinat ödemek gerekiyor. Meri Home Evleri için peşinatlar, 9 bin 625 TL"den başlıyor. Peşinat ödendikten sonra geriye kalan miktar, 120 aya varan taksitlendirme ile tamamlanıyor. Proje kapsamında taksitler ise 367 TL"den başlangıç gösteriyor.
Meri Home projesi, 5 buçuk dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje kapsamında yaşamın, 2013 Haziran"da başlaması hedefleniyor. Meri Home, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana geliyor.
15 katlı 3 bloktan meydana gelen proje içerisinde 585 konut, 13 ticari birim yer alıyor. Meri Home Evleri içerisinde yer...