28 / 03 / 2024

Erdinç-Hande Acar çifti miami

Erdinç-Hande Acar çifti miami

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Murat Dalkılıç, Hande Erçel'e 145 bin TL'lik ev kiraladı!

Murat Dalkılıç, Hande Erçel çifti otelde kalmak yerine ev kiralamayı tercih etti. Dalkılıç, özel yüzme havuzlu lüks villa için aylık 145 bin TL'yi gözden çıkardı.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

Timur Acar ve Eda Özerkan Cihangir'de ev arıyor!

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen ‘Kertenkele’ dizisinin âşıkları Timur Acar ve Eda Özerkan, evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Timur Acar ve Eda Özerkan çifti Cihangir'de ev için emlakçıları geziyor...

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Erdinç Dolu Selim'e yapılan yatırımları anlattı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi!

CEF Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi. Fiyat çalışmasını her projeye özel olarak yaptıklarını belirten Acar, satış başarısındaki üç püf noktayı sıraladı.

Murat-Arzu Atabarut çifti Gümüşsuyu'na taşındı!

Beykoz'daki evlerini Aralık'ta yayına başlayacak 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralayan Atabarut çifti, evlerini tamamen terk etti. Çift, artık Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı evde oturacak.

David-Victoria Beckham çifti Fransa’daki evlerini 3 milyon sterline satıyorlar!

David ve Victoria Beckham çiftine ait olan ve 3 milyon sterlin değer biçilen bir villa satılığa çıkarıldı. Beckham çifti, 19. yüzyıldan kalma şatoyu 2003 yılında satın aldıktan sonra kendi zevkine göre dizayn ederek 5 milyon sterlin masraf yaptı.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Erdinç-Hande Acar çifti miami Haberi

Erdinç-Hande Acar çifti miami

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt'un haberine göre; 


Son yıllarda yurt dışında, özellikle de Amerika'da 'ev'lenmek çok moda. Erdinç-Hande Acar çiftinin de modaya uyup tatil için sık sık gittikleri Miami'den ev aldığını öğrendim. Acar çiftinin Miami'deki yeni yuvaları çok ama çok özel...



 


YENİ EVLERİNDE İLK KEZ KALACAKLAR

Miami Sunny Isles Beach'te yer alan 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından 540 metrekarelik bir daire alan çift, evlerine otomobilleriyle çıkacak! Evet, yanlış okumadınız... Erdinç-Hande Acar çiftinin aldığı ev; 'spor arabalarından uzakta uyumak istemeyen milyonerler için mükemmel...