26 / 04 / 2024

Erka Konsept ve Erka Panorama

Erka Konsept ve Erka Panorama

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak. Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.

Vera Konsept Gayrimenkul ve TAB Gıda Sanayi halka arz oluyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verdi. İşte haberin ayrıntıları...

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Mimari Tasarım Ve İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Erkan tarafından kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Mutfağınızda Mudo’ya yer açın, Mudo mutfak ürünlerinde 1 alana 1 hediye fırsatı! 20 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo, pişirme ürünleri ve çatal bıçak kaşık setlerinde 1 alana 1 bedava kampanyasını duyurdu. 2 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile mutfağını konsept ve tasarım ürünlerle zenginleştirmek isteyen kadınları hedefliyor. İşte Mudo'nun kampanyalı fiyat listesi

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Hogen Mimarlık Konsept Dizayn Limited Şirketi Kağıthane'de Bülent Özhalepli, Erdoğan Erkul ve Onur Uslu ortaklığında kuruldu. 

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mak Konsept Gayrimenkul İnşaat Otomobil Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maletepe’de Mehmet Akarsu tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Konsept Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Levent Acar tarafından kuruldu.

Geohome Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Geohome Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Geo Konsept ve Danışmanlık Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kağan Konsept Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ümit  Tunç tarafından kuruldu.

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Md Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Douaa M. Alı Muthane ve Mustafa Karadağ ortaklığında kuruldu.

Erka Konsept ve Erka Panorama Haberi

Erka Konsept ve Erka Panorama

Erka Konsept ve Erka Panorama 12 Ekim 2016, Çarşamba günü kamuoyu’na tanıtılacak.


Kağıthane bölgesinde 30 yıla yakındır proje geliştiren Erka Grup, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında; ilk projeleri olan Erka Konsept ve Erka Panorama’yı kamuoyu ile paylaşacak.


Erka Grup, kentsel dönüşümün yasalaşmasıyla birlikte Kadıköy ve Kağıthane projelerini yürütüyor. Erka Grup’un kendi ortaklığının da olduğu 8 ayrı yapı adasında toplam 1400 konut kapasiteli projelerin çalışması devam ediyor.


Erka Grup, Erka Konsept ile başlayacağı kentsel dönüşüm hamlesini sürdürerek, orta vadede portföyündeki 1400 konutu tamamlayacak.  Erka Grup, beş yıl içinde 3000 konut yapmayı hedefliyor.