19 / 04 / 2024

Erkan Petekkaya babası

Erkan Petekkaya babası

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Erkan Petekkaya anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye ev aldı!

Oyuncu Erkan Petekkaya Alzheimer’a yakalanan annesi ve demans hastası olan babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon liraya ev aldı...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Aleyna Tilki babasına Kalamış’ta dükkan açtı!

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

Nijeryalı genç babasından kalan binayı okula dönüştürdü!

Nijerya'nın başkenti Abuja'daki Din Hizmetleri Müşavirliğinde memur olan Muhammed Zunnureyn 3 yıl önce babasından kalan binayı okula dönüştürdü.

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisinin ve babası Osman İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladı. İşte Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun mal varlığı...

Ekrem İmamoğlu kendisinin, eşinin ve babasının mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, kendisiyle eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu’nun mal varlıklarını açıkladı...

Öner Erkan İzmir'den 1.1 milyon liraya Rum evi aldı!

Oyuncu Öner Erkan, İzmir Konak'a bağlı Karataş'tan tarihi bir Rum evi aldı. Yeni evini 1 milyon 150 bin liraya alan oyuncu evini internetten günlük kiraya vermeye başladı. 

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Burj Al Babas projesinde devir iddiası!

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde şato tipi mimarisiyle tepki çeken, Burj Al Babas projesinin Katarlı bir firmaya sermaye devrinin yapılmak üzere olduğu iddia edildi.

Burj Al Babas alacaklıları 'projeye devam' dedi!

Çoğunluğu Kuveytlilere satılan ve şato tipi mimarisiyle bilinen Burj Al Babas isimli villa projesinin iflasının ardından alacaklılar toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda iflasına karar verilen şirketin projeyi tamamlaması için faaliyet izni verilmesi kararı alındı.

Rahmetli babası sayesinde Edirne TOKİ'den ev sahibi oldular!

İstanbul'da yaşayan Nurgül ve Önder Arda çifti için 6 ay önce vefat eden babası Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki TOKİ konutlarının kurasına başvuru yaptı. Çift, başvuru sonucunda ev sahibi oldu.

Burj Al Babas'ın müteahhidi Sarot faaliyete devam edecek!

Bolu'da hayata geçirilen ve sosyal medyada tartışma konusu olan Burj Al Babas adlı projeyi hayata geçiren şirket için mahkeme iflasına karar verdi. Bugün ise şirketin, iflasına karar verilen otel ve devremülkleriyle ilgili, alacaklılar bir toplantı düzenlendi. 

Burj Al Babas projesi için karar günü!

Şato tipi mimarisiyle dikkat çeken Mudurnu’daki Burj Al Babas projesi için bugün karar verilecek. İflasına karar verilen Sarot Group’la ilgili ilk alacaklılar toplantısı bugün düzenleniyor.

Erkan Petekkaya babası Haberi

Erkan Petekkaya babası

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, Alzheimer’a yakalanan annesi Şerife Petekkaya ve demans hastası olan babası Akın Petekkaya’nın tedavisi ile ilgilenebilmek için yaşantısını tamamen değiştirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Petekkaya, anne ve babası için Altınoluk’tan 1.5 milyon TL'ye bir ev satın aldı. Ünlü oyuncu anne ce babası için iki de hasta bakıcı tuttu.

Petekkaya şu sıralar tüm vaktini ailesine ayırdı. Petekkaya, önceki gün de Altınoluk sahilinde annesiyle yürüyüş yaparken görüntülendi.

Erkan Petekkaya evsizler için gökdelen yaptıracak!