16 / 04 / 2024

erksan uluslararası yapı şirketi

erksan uluslararası yapı şirketi

Erksan Uluslararası Yapı ve Yatırımları Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından açıldı...

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları hangi tarihlerde? 2022 ve 2023 yılında gerçekleştirilecek olan inşaat fuarları!

İnşaat sektörünün merakla beklediği Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarları 2022 ve 2023 tarihleri belli oldu. İşte tüm sektörün merakla beklediği o tarihler...

Mimarın İlk Yapısı Ödülü için başvurular başladı!

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri kapsamında gerçekleştirilen “MİMARIN İLK YAPISI” için başvuru süreci başladı.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu yarışması için başvurular başlıyor!

27'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi 1 Mayıs'ta başlıyor. Yarışmacılar 30 Haziran'a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Erzincan'da yapılan bilimsel betonarme çalışması deprem yönetmeliğinde yer alacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde yapılan bilimsel betonarme çalışması, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (CEB-FIB) Korozyon Komitesi tarafından kabul edilerek, çalışmanın deprem yönetmeliğinde alınması için karar verildi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

29. Altın Çekül başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Ödülleri’ bu yıl Yapı Kataloğu çatısı altında 29. kez düzenlenecek. Yarışma Başvuruları 15 Nisan'da başlıyor...

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

Türk yapı sektöründen Etiyopya Yapı ve İnşaat Fuarı'na yoğun ilgi!

Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa 9 – 12 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Yapı, Çelik, Yapı Malzemeleri ve Altyapı Fuarı’na hazırlanıyor.

erksan uluslararası yapı şirketi Haberi

erksan uluslararası yapı şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapı ve inşaat işlerini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şube, Maslak Maslak Mahallesi Meydan Sokak NO:20 Veko Giz Plaza Kat:20 Daire NO:72 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından...