24 / 04 / 2024

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi 2022 yılında 33,74 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, inşaat malzemeleri sanayinin 2022 yılında 33,74 milyar dolar değerinde 57,65 milyon ton ihracat gerçekleştirdiğini kaydetti.

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi kuruldu!

Karayazoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Beton Delme Kesim Ve Karot Alımı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 410 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut İşleyen tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Xpresside İnşaat Malzemeleri Tekstil Dekorasyon Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de Meral Yakupoğlu  tarafından kuruldu.

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Koskar 78 İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parçaları Hırdavat Elektrik Temizlik Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Eroğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Sanayi Mahallesi, Mesele Sokak'ta kuruldu.


Eroğlu İnşaat Malzemeleri ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ  1) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını  yapmak. 2) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün...