19 / 04 / 2024

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat adres 

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat adres 

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Zana Kılıç tarafından kuruldu.

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katman İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliye Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çayanlar İnşaat Elektrik Nakliye Peyzaj Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kancalar Grup Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Muhniz Kandilci tarafından kuruldu.

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Jtd İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Nakliye Otomotiv Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli Taner Öztamur tarafından kuruldu.

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bremen İnşaat Nakliye Kimya Orman Ürünleri Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Macit tarafından kuruldu.

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Bekdaş tarafından kuruldu.

Kyts İnşaat Elektrik Reklam Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kyts İnşaat Elektrik Reklam Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil Yıldırım tarafından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenemek İnşaat Elektrik Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Uyanık tarafından kuruldu.

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lefka İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat adres  Haberi

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat adres 

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Zana Kılıç tarafından kuruldu.

Erva Nakliye Elektrik Gıda İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak....