16 / 04 / 2024

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat adres

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat adres

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karahan, Volkan Yavuz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Peker İşmerkezi'nde kuruldu.

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Htc Harita Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Özcan tarafından kuruldu. 

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğan TMGDK Danışmanlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 22 Aralık 2017'de açıldı.

Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Silvakon Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri ve İmalat Sanayi Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye ile bugün İlker Turan tarafından kuruldu. 

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Investment İnşaat Turizm Nakliyat ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Muzefferuttin Akın ve Atef Saaed ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Eliz Mimarlık Peyzaj ve Danışmanlık Hizmetleri  Limited Şirketi Nuran Çepkin tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Destebaşı Yapı Grup Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu.

Destebaşı Yapı Grup Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Gönül Destebaşı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Net34 Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Net34 Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Aybirdi ve Birol Subay Aybirdi ortaklığındankuruldu. 

N Yönetim Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limid Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Yönetim Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limid Ticaret Limited Şirketi Özkan Çetin ve Murat Tumpçu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

AAL Realty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAL Realty Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Oktay İnalöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Gayrimenkul Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Cesur Göçmen tarafından kuruldu.

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat adres Haberi

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat adres

Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Karahan, Volkan Yavuz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Eryaka Danışmanlık Hizmetleri Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...