26 / 04 / 2024

erzincan toki projesi 2017

erzincan toki projesi 2017

Erzincan, Üzümlü, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Kavakyolu 138 konut ihalesi bugün!

Erzincan İli Merkez İlçesi Kavakyolu Beldesi 4. Etap 138 Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Erzincan'a yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkacak. Projede konutların dışında ticaret merkezi de bulunuyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan projesi için geri sayım başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen projede 158 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ bu ildeki yeni projesini 30 Ekim'de ihaleye çıkarıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan 2023 projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak. İşte TOKİ'nin Erzincan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi! Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için beklenen tarih resmen geldi... Bakın o ilçeye kaç yeni konut geliyor... İşte TOKİ Erzincan 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

erzincan toki projesi 2017 Haberi

erzincan toki projesi 2017


Erzincan, Üzümlü, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.


Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu , T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale detayları aşağıda yer alıyor;




İhale Kayıt Numarası : 2017/387440  


1-İdarenin


a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316


c) Elektronik Posta Adresi :  


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2-İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı : Konvansiyonel Kalıp Sistemi İle Yapılacak Olan 363 Adet Tarımköy Konutu, 1...