28 / 03 / 2024

Erzincan Yoğurtlu toki başvuru ücreti

Erzincan Yoğurtlu toki başvuru ücreti

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Kura tarihi 5 Ocak 2016 olarak belirlenen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli başvuru 2015!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu Evleri fiyatları henüz açıklanmadı. Projede 2+1 daireler kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli başvuru 2015 detayları...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli başvuru bedeli!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatların konutların ihalesi yapıldıktan sonra netleşmesi planlanıyor. Peki Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli başvuru bedeli ne kadar?

Erzincan Çayırlı TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Erzincan Çayırlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzincan Çayırlı ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzincan Çayırlısosyal konut projesi... 

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Erzincan başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvurular 15 Nisan'da başlıyor.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ'de yer alan 95 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutların fiyatları 117 bin 598 TL ile 145 bin 431 TL arasında farklılık gösteriyor.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ projesinde yer alan 95 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuruları Temmuz 2017!

TOKİ, Erzincan Yoğurtlu projesinde yer alan 27 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yoğurtlu kapsamındaki 41 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 116 adet için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Erzincan Üzümlü TOKİ 363 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan İli Üzümlü İlçesi, Altınbaşak Beldesi, 363 Adet Tarımköy Konutu, T4-A Ticaret Binası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Erzincan Yoğurtlu projesindeki 106 konut açık satışta. Peki, TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuru tarihleri Nisan 2017!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuru tarihleri 10 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 106 adet konut bulunuyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu 2017 başvuruları başladı!

Erzincan Yoğurtlu 586 konut Projesi kapsamındaki stok 106 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuldu.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu!

TOKİ'nin Erzincan Yoğurtlu Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 106 konut kura ile satılacak. Peki, Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvurusu ne zaman?

Erzincan Yoğurtlu toki başvuru ücreti Haberi

Erzincan Yoğurtlu toki başvuru ücreti

Satış fiyatlarının ihalesi yapıldıktan sonra belli olacağı TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da başvuru ücreti olarak 500 TL kabul edilecek. Projede emekli vatandaşlara özel olarak 24 adet konut satışa çıkarılıyor. 


Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi yarın başlayacak. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.


TOKİ Erzincan Yoğurtlu kura çekimi 5 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede ilk taksit ödemesi teslim tarihi takip eden ay itibariyle yapılacak. 


T. Halk Bankası A.Ş. Erzincan şubesi aracılığıyla başvuru işlemleri yürütülecek olan TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da yüzde 12 peşinde 180 ay, yüzde 20 peşinde ise 240 ay vade uygulanıyor. 


Satış duyurusu için