24 / 04 / 2024

Esenyurt İnönü Mahallesi imar durumu

Esenyurt İnönü Mahallesi imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Temmuz'da askıya çıkarılan Esenyurt İlçesi, İnönü Mahallesi, 1213 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Esenyurt İnönü Mahallesi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Esenyurt İlçesi, İnönü Mahallesi 1213 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı 27 Mayıs 2015 tarihinde askıya çıkarılmıştı. İmar planı yarın askıdan inecek.

Esenyurt İnönü Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Esenyurt İlçesi, İnönü Mahallesi, 1213 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mart 2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'ndeki bazı parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Buca İnönü Mahallesi Parkı açıldı!

Park yatırımları için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi, 2017 yılının açılış programına İnönü Mahallesi Parkı ile start verdi.

Kocasinan Serçeönü Mahallesi yenileniyor!

Yenilik rüzgarlarıyla her mahalleye yeni yeni hizmetler kazandıran Kocasinan Belediyesi, önemli bir yerleşim bölgesi olan Serçeönü Mahallesi’ni de yeniliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları!

TOKİ'nin Bingöl İnönü Mahallesi'nde hayata geçirdiği 16 adet konut kurasız olarak açık satışa sunuldu. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2016 başvuruları...

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları başladı!

16 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi!

15 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi projesinde başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru tarihi...

Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı!

15 adet konutun yer aldığı TOKİ Bingöl Merkez İnönü Mahallesi projesindeki daireler kurasız olarak satılıyor. Bingöl Merkez İnönü Mahallesi TOKİ başvurusu başladı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

Toplamda 15 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları bugün başlıyor.

Esenyurt İnönü Mahallesi imar durumu Haberi

Esenyurt İnönü Mahallesi imar durumu


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıkarılan Esenyurt İlçesi, İnönü Mahallesi, 1213 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.06.2015 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıdan iniyor.



İmar planı için...