28 / 03 / 2024

esenyurt konut projeler

esenyurt konut projeler

2 bloktan oluşan Akbatı Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor.. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Orion Park'ta 2. etap satışları başladı! 260 bin TL!

Orion Park'ın 2. etabının bulunduğu ofis satışları başladı. Fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor...

Esenyurt konut projelerinin havadan videosu!

Esenyurt'ta yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi 27 Eylül 2012 tarihinde görüntüeldi

Esenyurt’ta 6 projenin TOKİ’ye devri gündemde!

Esenyurt'ta bulunan Babil Kuleleri, Samsun Towers, Future Park İstanbul, Life in Vera, Vera Vizyon, Vera Prestij projelerinin TOKİ'ye devri konuşuluyor...

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Esenyurt konut mağdurları Meclis'te! Milletvekilinden kamu kuruluşlarına çağrı! 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Meclis'te gerçekleştirdiği açıklamasında Esenyurt konut mağdurlarını da gündeme getirdi. İşte İzsiz'in o açıklaması... 

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Esenyurt konut satışında lider! 

Türkiye genelinde Ekim 2023'te en çok konut satışı mega kent İstanbul'da gerçekleşti. İstanbul'un ilçeleri masaya yatırıldığında da en fazla konutun 40 bin 545 adetle Esenyurt'ta satıldığı kaydedildi.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değerini açıkladı! 

Emlak Konut GYO Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parselinin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik ve Esenyurt Hoşdere parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

TOKİ'nin yeni projeleri için tarih açıklandı! TOKİ'den konut almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte il il o projeler

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerinin tarihlerini de açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte il il o projeler...

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsalarının değeri...

Esenyurt konut mağdurları için sunulan teklif reddedildi!

Binlerce konut mağdurunun bulunduğu İstanbul Esenyurt’ta vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Esenyurt Belediyesi Meclisi’ne getirilen teklif, Cumhur İttifakı’nın oylarıyla ikinci kez kabul edilmedi.

En çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt ve Çankaya yine zirvede!

Geçen yıl en çok konut satılan ilçeler listesinde Esenyurt 36 bin 234 adetle zirveyi alırken, Çankaya 27 bin 278 adetle ikinci, Keçiören 25 bin 283 adetle üçüncü sıraya yerleşti.

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Esenyurt İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

esenyurt konut projeler Haberi

esenyurt konut projeler

348 rezidans dairenin yer aldığı Akbatı Rezidans'ta dairelerin alanları 77 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 1+1 dubleks, 1+1 loft, 1,5+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 2,5+1 konut tipleri bulunuyor.



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Akbatı Rezidans Evleri, Akiş Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor.  Projede yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 12 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi de kullanılabilen Akiş Akbatı Residence, 21 katlı mavi kule ve 11 katlı yeşil kule olmak üzere 2 bloktan oluşuyor. Proje 220 milyon dolar yatırımla inşa edildi. 




7/24 güvenlik hizmeti yer aldığı Akbatı Rezidans Esenyurt projesi , İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projede; 1+1'ler 307 bin TL, 1+1 dubleksler 458 bin TL, 1+1 loftlar 454 bin TL ile 485 bin TL arasında,...