25 / 04 / 2024

Esenyurt Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Esenyurt Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Esenyurt'ta Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine birçok kişi katıldı.

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahyettin Şağbangül tarafından kuruldu.

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soğancıoğlu Teknik Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Gülsüm Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Nesil Teknik Yapı Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Hasan Gümüşsoy tarafından kuruldu.

Nefes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Nefes Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile İsris Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Teknik Mühendislik İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hakan Çalışkan tarafından kuruldu.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Moderna Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Moderna Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Çelik tarafından kuruldu.

Ay Ölçüm Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ölçüm Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Abdurahman Demir tarafından kuruldu.

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Reha Teknik Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı.

Teknik Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samiye Tangüner tarafından kuruldu. 

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Esenyurt Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Haberi

Esenyurt Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi


Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal ve ünlü komedyen Şafak Sezer katıldı.


“Esenyurt birinci sıradadır”

Esenyurt Osmangazi mahallesinde yapılacak olan SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu; “14 tane okulumuzun temelini attık ve bunlardan bir tanesini açtık ve eğitime hazır hale getirdik. Dünyada şu anda böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Tapu işlem hacmi konusunda Esenyurt dünyada birinci sıradadır. 11 yılda biz fabrika ve işyerleri ruhsatı verdik ama bu fabrikalar çalışacak eleman bulamıyor. 2350 kişi ESBİM sayesinde işe...