25 / 04 / 2024

eski bebek

eski bebek

1946 yılında İstanbul'un kıymetli semtlerinden Bebek'te büyük bir arazi, bir köşk ve ev uygun fiyata satılacakmış. Sultanahmet'te ise 40 metre cephesi olan, beş tane ev yapmaya müsait arsa uygun fiyata satılacakmış.

1942 yılında Bebek'te 30 dönüm arazi üzerinde bir köşk 30 bin liraya satılacakmış!

1942 yılında gazeteye verilen satılık ilanında İstanbul'un Bebek'te bir köşk 30 dönüm araziyle birlikte 30 bin liraya satılacakmış. Ortaköy'de on odalı bir ev ise 8 bin liraya satılacakmış.

Belediye, 1935 yılında Bebek'e otel yapma kararı almış!

18 Haziran 1935 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde belediye Bebek'e bir otel 1936 bütçesiyle bir otel yapacakmış. 1935 yılında Bebek semti yapılan evler ve bahçelerle değer kazanan bir semt olmuş.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı!

3 yıllık evliliklerini geçen ay noktalayan Birce Akalay’la Sarp Levendoğlu, Bebek’teki evlerini boşalttı. Bu vedanın ardından eski eşler, sosyal medyada duygusal mesajlar paylaştı .

Selen Soyder Bebek'te ev arıyor!

Tolgahan Sayışman’dan ayrıldıktan sonra Başak Dizer’in eski eşi Oren Fransez’le aşk yaşayan Selen Soyder, önceki gün Bebek’teydi. Sevgilisi Fransez’le emlakçıları gezen güzel oyuncu, evlilik için gün saydıklarını söyleyip ekledi.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Bebek'te doğal sit alanına yapılan inşaat yargıya takıldı!

İstanbul Bebek'te Boğaz'a bakan ve doğal SİT olan arazide yapılan inşaat, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vize aldı ancak yargıya takıldı. Mahkeme, ruhsatsız inşaatın yıkılmasına ve arazinin eski hale getirilmesine karar verdi.

Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile yollarını ayırdı; eski sevgilisine döndü.Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi.

Baylan Bebek'teki yenilenme sürüyor!

İstanbul'un pastane klasiği Baylan'daki yenilenme sürüyor. Bebek'teki şube genişledi, artık yemek servisi de var. İlk şubesi 1923'te Beyoğlu'nda açılan İstanbul'un en eski pastanesi Baylan 2009'da Altınkılıç ailesine ait Altınmarka tarafından satın alındı

Hıdiva Sarayı, eski ihtişamına kavuştu!

Uzun yıllar bakımsızlıktan kullanılamaz durumda bulunan Bebek 'teki Mısır Konsolosluğu 'na ait ‘Hıdiva Sarayı ' uzun çalışmalar sonucunda eski ihtişamına kavuşturularak hizmete açıldı

Bebek'teki Eski Fransız Yetimhanesi, rezidansa dönüşecek!

Eski Fransız Yetimhanesi"ni örnek bir projeye dönüştürülüyor. Bebek sırtlarındaki 63 dönümlük arazide yer alan tarihi bina aslına sadık kalınarak restore edilerek ˜Bebeköy" projesi adıyla İstanbul"a kazandırılacak

Eskişehir´deki AVM satılıp otopark yaptırılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan arsa ve üzerindeki alışveriş merkezini ikinci kez satışa çıkardı

Eskişehir Belediyesi AVM satıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Merkez Işıklar Mahallesi´ndeki 16 bin 253 metrekare arsası olan ticaret merkezini satışa çıkardı

Eskişehir Belediyesi otopark yaptıracak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Merkez Mustafa Kemal Paşa Mahallesi´nde otopark yaptıracak

eski bebek Haberi

eski bebek

Büyük fırsat


SATILIK EMLAK


Bebek'te, ağaçlı ve çok büyük arazi, köşk ve ev, en müstesna mevki ve manzara, mutedil fiyat, izahat için Posta Kutusu: Bebek 8 Artamanof veya telefon: 36-161 müracaat.



Satılık kıymetli arsa


Sultanahmet civarı cephesi 40 metre, 5 ev inşasına elverişli toptan veya müfrez olarak mutedil fiyatla verilecektir. Mahmutpaşa'da Hacı Küçük Cami karşısında Mehmet Paşa Han no. 5 Ahmet Tüzün'e müracaat.


(1946 yılında Reşat Altın 40 liraymış.)


Akşam Gazetesi 20 Temmuz 1946



Abdullah Kutalmış...