25 / 04 / 2024

esnaf kredi taksitleri ertelendi mi

esnaf kredi taksitleri ertelendi mi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredilerin 1 Ocak 2021-30 Haziran 2021 arası 6 aylık dönemde ödenmesi gereken taksitleri ertelenecektir." dedi.

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Türkiye'de konut fiyatları artmaya devan ederken konut satın alma oranları ise inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor. Hızlı artan fiyatlar, kredi faiz oranlarının yükselişi ve kredileri sınırlayan düzenlemeler konut satışlarını yavaşlattı.

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Konut kredisi faizleri arttıkça arttı! Ev fiyatları 3 milyon TL'ye koşarken, kredi taksitleri 63 bin liraya dayandı! 

Geçtiğimiz yılın başında İstanbul'da ortalama konut fiyatları 1,6 milyon lirayken, bu yıl aynı dönemde 'ortalama fiyatlar' bile 3 milyon liraya koşuyor. Bankadan kredi çekebilen vatandaşların aylık yapması gereken taksitler ise 63 bin liraya dayanmış durumda. 

Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan "Hayata Dönüş Kredisi" kapsamında, esnaf ve sanatkarlara kredi müjdesi geldi. Esnaflara 250 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi paketi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı! Bu yıl sonuna kadar...

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Esnaf Destek Paketi 150 milyar TL'ye yükseltiliyor! 3 ay ödemesiz, 12 ay vadeli, yüzde 9.75 faizli kredi fırsatı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlarca esnafın yüzünü güldürecek müjde geldi. Esnaf Destek Paketi'nin limiti resmen yükseliyor. İşte ayrıntılar...

0,69 faiz oranında konut kredisinde ilk 3 yıl hazine desteği! Merak edilen ödeme tablosu

Yeni Evim Kampanyası çok dikkat çekti. Çok düşük faiz oranı, uzun vade ve Hazine desteğiyle birlikte konut almak biraz daha rahat hale geldi. Hazine vereceği destekle kredi taksitleri üzerindeki yük azalacak. İşte tüm tüm detaylar...

Halkbank müjdeyi verdi! Düşük faizli 60 ay vadeli 500.000 TL kredi desteği! 

Halkbank 60 ay vadeli 500.000 lira kredi desteğinden yararlanmak isteyenler başvuru şartlarını ve detaylarını araştırıyor. Peki Halkbank esnaf kredi desteği kimlere verilecek? Halkbank 60 ay vadeli kredi başvurusu nasıl, nereden yapılır?

esnaf kredi taksitleri ertelendi mi Haberi

esnaf kredi taksitleri ertelendi mi

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığından, AK Parti Denizli, Mersin, Uşak 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti'nin kongre süreçlerinin, millet ile birlikte ifa ettikleri demokrasi şöleni şeklinde geçen büyük buluşmalarla gerçekleştiğini hatırlatan Erdoğan, bu dönem salgın sebebiyle kongreleri oldukça sınırlı katılımlarla yapmak mecburiyetinde kaldıklarını belirtti.

Şubat ayı sonuna kadar tüm il kongrelerini tamamlamayı planladıklarını ifade eden Erdoğan, geçmişte il kongrelerinin önemli bir kısmına bizzat iştirak ettiğini, şimdi bu buluşmaları canlı bağlantılar vasıtasıyla yapmaya çalıştıklarını aktardı.

"Kalpten kalbe...