23 / 04 / 2024

Essenora kampanya 2015

Essenora kampanya 2015

''Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan'' sloganıyla tanıtılan proje konum olarak İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Essenora'da 758 daire ve 12 ticari ünite bulunuyor.

Essenora'da peşinatsız, kredisiz, faizsiz, kefilsiz ödemelerle!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle İstanbul Gaziosmanpaşa’da inşa edilen proje “Ananızı Ağlatıyoruz Ama Mutluluktan” sloganıyla tanıtılıyor. Essenora Küçükköy projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Essenora'da Atla Gel kampanyası!

Essenora’nın “Atla Gel” yeni reklam filmi ekranlarda yer alamya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, hemen tapu, hemen taşın özelliklerinin ve ödeme avantajları sunuluyor...

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları!

Bu ay sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Essenora Evleri 785 konut ve 12 ticari birimden oluşuyor. Essenora Gaziosmanpaşa kampanya fiyatları 483 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Gaziosmanpaşa Essenora'da fiyatlar 397 bin liradan başlıyor!

Yimta İnşaat, Akın & Atik ve Enga ortak girişimiyle hayata geçirilen Gaziosmanpaşa’da Türkiye’nin ilk ruhsatı alınan projesi Essenora, 2015 yılına damga vuran reklam kampanyası ile sektörde süregelen “İletişim” anlayışını değiştirdi.

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya!

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya ile faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

Küçükköy Essenora kampanyası 2015!

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teraslı olarak dizayn edildiği Essenora Evleri için peşinatsız, kredisiz, faizsiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. İşte Küçükköy Essenora kampanyası 2015 detayları...

Essenora'dan Ananızı Ağlatacak Kampanya!

Gaziosmanpaşa Essenora projesinde, "Mutluluktan Ananızı Ağlatacak Kampanya" olarak tanıtılan sıfır peşinat, sıfır kredi, sıfır faiz ve sıfır kefil kampanyasıyla ev sahibi olunuyor. Essenora'da teslimler Haziran 2016'da...

Gaziosmanpaşa Essenora'da kampanya!

Gaziosmanpaşa Essenora'da kampanya kapsamında, 0 peşinat, 0 kredi ve 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. İşte, kampanya detayları...

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Essenora kampanya 2015 Haberi

Essenora kampanya 2015

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçirilen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul Gaziosmanpaşa'ya bağlı Küçükköy'de yükseliyor. 



Türkiye’deki En Büyük Kentsel Dönüşüm Projesi olarak yükselen Essenora projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 


Peşinatsız kredisiz faizsiz kefilsiz ödemelerin yapıldığı proje Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. 758 daire ve 12 ticari üniteden oluşan Essenora'da fiyatlar 397 bin TL'den başlıyor. 


Essenora projesinin sosyal alanları arasında; Fitness Centerlar, kapalı otopark, iki yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini spor salonları, cafe, sauna, 1 market, buhar odası, restaurantlar yer alıyor. 


19 soruda Essenora Küçükköy projesi!


Essenora Rezidans iletişim

Telefon: 444 8 344

Web adresi: