19 / 04 / 2024

ev dekorasyon KATZZE

ev dekorasyon KATZZE

Katzze, bahara özel el yapımı çiçekli yastıklarını satışa sundu...

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

10 adımda depreme uygun ev dekorasyonu!

Yaşanan depremler ve binlerce can kaybının ardından vatandaşlar, evlerini depreme uygun hale getirmek için araştırmalar yapıyor. İşte evinizi 10 adımda depreme uygun hale getirecek ev dekorasyon önerileri...

English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim! English Home 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home banyo kategorisinde tam yüzde 50 indirim yaptı. İşte o ürünler..

English Home ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 60 indirim! English Home 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Ev dekorasyon ve tekstil markası English Home tüm indirimlere ek ev dekorasyon ürünlerinde sepette yüzde 60 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte indirimli o ürünler…

Bella Maison ekinoks festivali: sepette ekstra indirimler! Bella Maison 25 Eylül fiyat listesi

Trend ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette dev indirimler sizleri bekliyor. İndirimli ürünlerin yanında ekinoks festivaline özel sepette net yüzde İşte indirim kampanyası var.

Vivense’den ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim! Vivense 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken mobilya markası Vivense Eylül ayına özel indirim fırsatlarıyla karşımızda. Ev dekorasyon ürünlerine özel sepette yüzde 30’a varan indirim sizleri bekliyor.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Evinizi BİM’le baştan yaratın! 22 Temmuz’da ev dekorasyon ürünleri geliyor

Bim market 22 Temmuz Cuma günü için raflarda yerini alacak ürünlerin olduğu kataloğunu yayınladı. Her hafta olduğu gibi bu haftada Bim’de evinizin her ihtiyacını karşılayacak ürünler mevcut. Bim marketlerin 22 Temmuz Cuma günü için yayınladığı katalogda elektrik süpürgesi, ütü, tava, tencere, fincan

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Double T Ev Dekorasyon Gereçleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL  sermaye bedeli ile Tugay    Tekir tarafından kuruldu.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

ev dekorasyon KATZZE Haberi

ev dekorasyon KATZZE

Nisan geldi, KATZZE.com çiçek açtı. Çiçek desenli yastıklar, evinizden kışın ve soğuk günlerin ağırlığını ve griliğini alırken yerine umut dolu, rengarenk bir atmosfer getiriyor. KATZZE'nin el yapımı çiçekli yastıklarında farklı dikiş oyunları, minik sedefli düğmeler, danteller, rengarek kumaşlar ve iç acıçı desenler göz alıyor.


Evinizi stil dolu bir havaya bürümek isterseniz KATZZE'nin çoğu tek parça ve el yapımı olan birbirinden şık yastık ve

abajurlarına göz atabilirsiniz.


Çiçekli yastıkların fiyatları 69 ile 89 TL arasında değişiyor.