25 / 04 / 2024

ev tipi klima

ev tipi klima

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Asgari ücret alan bir kişi 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? 

Konut kira bedellerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Konut tipi, konumu, yeni veya eski olması fark etmeksizin kira bedelleri cep yakıyor. Peki asgari ücretli bekar biri 1+1 ev kirası ödeyebilir mi? Bakın ekonomi profesörü konuyu nasıl açıkladı? İşte detaylar...

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

Profilo, kavurucu sıcaklıkların yaşandığı şu günlerde güzel bir haber verdi ve KSX18XB30N ev tipi klimayı satışa çıkardı. Aynı zamanda, bu klimanın detayları ve teknik özellikleri de belli oldu.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

Prefabrik ev yaptırmak kaç TL? 90 metrekare prefabrik ev ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyat aralığı, bu konut tipi ile ilgilenen kişilerin ilk araştırmaya başladığı konudur. İşte prefabrik ev hayali olanların araştırdığı o soruların yanıtları!

İkinci el konteynerlar kaç para? Ev tipi konteynerlar ne kadar?

Konteyner evlerin özellikleri ve fiyat aralığı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Depremden sonra özellikle bu yapılara ilgi arttı. İşte bu konuda merak edilenler!

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

ev tipi klima Haberi

ev tipi klima

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden Mitsubishi Electric, Manisa'da ev tipi klima üretimi için yatırım kararı aldı. İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.


Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dünyadaki konumu, ekonomik potansiyeli ve genç nüfusu dolayısıyla kendileri için öncelikli bir pazar olduğunu söyledi.


Türkiye pazarına 2012 yılının sonunda girdiklerini, ancak kısa sürede önemli mesafe aldıklarını, ürün yelpazesini genişlettiklerini dile getiren Fujisawa, Türkiye'deki en önemli ürünlerinin fabrika otomasyon, klima ve uydu haberleşme sistemleri olduğuna işaret etti.


Marmaray deneyimi

Türkiye'nin son dönemdeki iddialı projelerinden Marmaray'a Mitsubishi Electric olarak destek verdiklerini ifade eden Fuwisawa, projenin İstasyon Bilgi ve Yönetim Sistemini kurduklarını kaydetti.


Fujisawa, "Türkiye'de nüfusun genç, büyüyen ve dinamik olması dolayısıyla Marmaray, havalimanı,...