26 / 04 / 2024

evden çalışma işleri

evden çalışma işleri

Koronavirüs sürecinde evlere kapandık, işimizi de eve taşıdık. Peki bundan sonra ofis hayatı nasıl olacak? Araştırmalara göre evden çalışmaya alıştık. Anket katılımcılarının yüzde 74’ü salgın bitse de haftada 2-3 gün evden çalışmaya devam etmek istediğini ifade etti.

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İngiltere'de evden çalışma devam ediyor: İşletmeler çalışanlarına şehir ve ülke dışından çalışma izni veriyor mu?

Pandemi sürecinde iş şartlarının değişmesi insanları evden çalışma stiline geçirdi Ancak virüs bitmesine rağmen bu çalışma şekli hâlâ sürdürülüyor. İngiltere'deki işletmelerde de bu çalışma stili devam edilmektedir. İngiltere bu çalışma stiline yenilik getirdi ve dikkat çekti.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Çalışma Bakanlığı duyurdu! Kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyadan ilave tediye ödemelerine ilişkin bir açıklama yayımladı. Bu kapsamda kamu işçilerinin ikramiyeleri bugün hesaplara yatıyor.

Avrupa Birliği oturma ve çalışma izni alımına kolaylık getiriyor

Avrupa’da çalışmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, artan işgücü açığına çözüm arayışları çerçevesinde, oturma ve çalışma izni düzenlemesi konusunda anlaşmaya vardı.

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün! DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri 2023 sınavsız ve mülakatsız personel alımı için bugün resmen son gün... DSİ iş fırsatını sakın kaçırmayın...

Dışişleri Bakanlığı yurt dışı memur alımını duyurdu! KPSS’siz yurt dışı çalışma imkanını sakın kaçırmayın!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde. Dışişleri Bakanlığı personel alımını duyurdu. İşte detaylar!

Asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı televizyon programında asgari ücretle ilgili soruları yanıtladı. İşte asgari ücretlinin beklediği haber nihayet geldi! Çalışma Bakanı Bilgin asgari ücrette son noktayı koydu! 

Devlet Su İşleri personel alımı için son 9 gün! Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için son 9 gün... Sınavsız ve mülakatsız personel alımında bu tarihi sakın kaçırmayın...

İçişleri Bakanlığı sürpriz bir kararla KPSS şartsız personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 26 Mayıs!

İçişleri Bakanlığı’na Göç İdaresi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bakanlık tarafından yapılacak açıklama alınacak personeller için KPSS şartının aranmadığı belirtildi.

Devlet Su İşleri personel alımı için bu tarihi sakın kaçırmayın! Hem KPSS şartsız hem mülakatsız personel alımı müjdesi!

Devlet Su İşleri personel alımı için bu tarihi sakın kaçırmayın... Hem KPSS şartsız hem mülakatsız personel alımı müjdesi... İşte DSİ personel alımı detayları...

İçişleri Bakanlığı KPSS'siz Memur Alımı yapacağını açıkladı! Memur olmak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından KPSS'siz memur alımı ilanı duyuruldu. Memur alımı yapacak olan Bakanlık  başvuru şartlarını açıkladı. İşte detaylar...

evden çalışma işleri Haberi

evden çalışma işleri

COVID-19 salıgının ardından zorunlu olarak başlayan evden çalışma süreci birçok şirket için kalıcı hale geliyor. Uluslararası firmalar koronavirüs sonrasında uzaktan çalışacağını açıkladı. Türkiye'de yeni olan bu sisteme çalışanların yaklaşımını görmek isteyen Cushman & Wakefield bir anket yaptı. 

Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; ticari gayrimenkul danışmanlık pazarında faaliyette bulunan şirket 207 uluslararası 96 yerli olmak üzere 303 firmadan 1142 kişiye 6 soru sordu. Web konferans yoluyla yapılan çalışmada en dikkat çeken soru “COVID-19 riski tamamen ortadan kalktığında evden çalışma ne sıklıkta olmalı?” oldu. Katılımcıların yüzde 74’ü önümüzdeki günlerde iş yaşamının yüzde 40 ile 60 oranında evden devam edebileceğini açıkladı. 

Cushman & Wakefield  yönetici ortağı Tuğra Gönden, “Bundan sonra iş hayatı birçok kişi için ne tamamen evde ne de eskisi gibi hep ofiste...