18 / 04 / 2024

Evgör Mobilya kampanyası

Evgör Mobilya kampanyası

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor.

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Nissan'dan Mart kampanyası! Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim başladı!

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vurdu. Nissan'ın Qashqai, Juke ve X-Trail modellerinde 150 bin TL indirim ve sıfır faiz kampanyası başladı.

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Beko'dan Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Mikrodalga Fırın hediye! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Evleneceklere ve ya evini yenileyeceklere Beko'dan hediyeli ürün kampanyası! Beko Ankastre Bulaşık Makinesi alana 1.969 TL değerinde Solo Mikrodalga Fırın Hediye olarak verilecek. İşte kampanya detayları..

BİM'de 4 fiyat yüzlerce ürün! Kampanya başlıyor! Temizlik seti 79 TL, Borcam kase 19 TL! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

BİM Market'in 6 Ocak Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Paylaşılan katalogda 3 fiyat yüzlerce ürün kampanyası başlıyor. Temizlik seti 79 TL, Borcam kase 19 TL! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros’un ‘Ayın Ürünleri’ belli oldu: yüzde 50’ye varan indirim! Migros 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros marketler zinciri her ay belirlediği seçili ürünlere ek Ekim ayı için ‘Ayın Ürünleri’ kampanyasını yeniledi. Ekim ayı için yeni ürünler indirimli fiyatlarıyla sizler bekliyor. İşte Migros Ayın Ürünleri..

BİM Aktüel Ürünler listesi erken yayınlandı! BİM 7 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM’de 7 Ekim 2022 tarihinde başlayacak ‘Aktüel Ürünler Kampanyası’nda farklı kategorilerdeki birçok ürün indirimli fiyatlarla raflarda olacak. Peki 7 Ekim Cuma günü başlayacak kampanyada hangi ürünler indirimli satılacak ve fiyatları ne olacak?

BİM’in yeni ‘Aktüel Ürünleri belli oldu! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM marketlerinde 4 Ekim 2022 tarihinde ‘Aktüel Ürünler Kampanyasında’ pek çok ürün avantajlı fiyatlarla raflarda olacak. Peki hangi ürünler indirimli satılacak ve fiyatları ne olacak? İşte 4 Ekim Salı günü indirimli satılacak ürünler ve fiyat listesi…

BİM’den Aktüel Ürünler Kampanyası… İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM’den Uygun fiyatlarla bu ürünler kaçmaz! Uygun fiyatlı alışverişin adresi BİM’de 23 Eylül 2022 tarihinde elektronik ürünlerden ev tekstiline, küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca üründe indirim fırsatı var. 

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Evgör Mobilya kampanyası Haberi

Evgör Mobilya kampanyası

Evgör Mobilya, sömestr dönemine özel indirim kampanyası düzenliyor. Firma, tüm genç ve çocuk odası modellerinde yarıyıl tatili boyunca %20 indirim fırsatı sunuyor. Öğrencilerin sıkılmadan ders çalışmalarını ve rahatça dinlenmelerini sağlayacak birbirinden farklı tasarımlara sahip 2016 model çocuk ve genç odalarındaki indirim avantajından yararlanmak isteyenler, İstanbul’un her iki yakasındaki Evgör mağazalarını ziyaret edebilir veya firmanın online alışveriş sitesi Evgor.com.tr adresine girerek Türkiye’nin her yerinden sipariş verebilirler.


“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla 2004 yılından bu tarafa hizmet veren Evgör Mobilya, daha önce okula dönüş için başlattığı kampanyayı yarıyıl tatilinde de tekrar ediyor. Firma, 2016 koleksiyonunda bulunan tüm çocuk ve genç odası takımları ile çalışma masası, araba karyola, giysi dolabı, ranza yatak gibi bütün tamamlayıcı ürünlerde sömestr tatili boyunca % 20 indirim uyguluyor.


Evgör...