27 / 04 / 2024

evlerde kullanılan malzemelerin önemi

evlerde kullanılan malzemelerin önemi

Ev alırken ya da yaparken veya tadilat sırasında evimizin sağlam ve şık olması için ince eleyip sık dokuyoruz. Peki evin her köşesinde kullanılan yapı malzemelerinde yer alan kimyasalların yol açtığı sağlık sorunları biliyor musunuz?

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

1947 yılında konut kiralarına dair kanun tasarısı Bakanlar Kurulu'nda son şeklini alarak, Meclise verilmiş ve yapılan teklifle karma komisyona havalesi kararlaştırılmış.

İBB açıkladı! İstanbul'da kullanılan elektrikli skuterların sayısı ilçe ilçe açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından 79 bin 456 elektrikli skuterın kullanıldığı ilçe bazındaki sayıları bildirildi. Buna göre, en fazla e-skuter Esenyurt'ta yer alıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Vestel SB14001 mini buzdolabında yılın fırsatı! Mini buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Evlerde ve özelliklerde iş yerlerinde sıkça kullanılan mini buzdolabı, boyutu sayesinde çok fazla alan kaplamazken, yiyecek ve içeceklerinizi uzun süre taze tutmanızı sağlıyor. Vestel de SB14001 mini buzdolabını piyasaya çıkararak mini buzdolabı konusunda tüm beklentileri karşılıyor.

Tüp fiyatları bir anda zamlandı! İşte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz mutfak tüp fiyatları

Genellikle evlerde kullanılan mutfak tüp fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Tüp fiyatları  bir anda zamlandı! İşte Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz mutfak tüp fiyatları... İşte detaylar...

Ev sahibinden habersiz yapılan masraf kiradan düşülür mü?

Ev sahibinin haberi olmadan yapılan tadilatın masrafı kiradan düşülebilir mi? Kiralık evlerde yapılan tadilat masraflarının kira ücretinden düşülmesi ev sahipleri açısından büyük sıkıntı yaratıyor.

Ev yaparken hangi malzemeler kullanılır?

Mimari tasarımda özellikle vurgulanması gereken hayati bir nokta, malzeme seçim sürecidir. İnşaatın ilerleyişini şekillendiren temel adımlardan biri olan bu seçim, yapının dayanıklılığını ve ömrünü etkileyen kritik bir faktördür. Peki ev yaparken kullanılan malzemeler nelerdir?

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Ekmek değil süt değil şeker değil un değil bu sefer çok kullandığımız başka bir şeye büyük zam

Vatandaşlar peş peşe gelen zamlardan dolayı artık hesap kitaplarını daha sıkı yapmaya başladı. Evlerde çok kullanılan bir ürün hakkında da flaş bir gelişme yaşandı.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

Sofralarımız tehlike saçıyor! Sebze meyve değil adeta zehir yiyoruz! İşte en fazla tarım zehiri kullanılan gıdalar!

Sofralarımızda gıda değil adeta zehir yiyoruz. Son iki 2 yılda insan sağlığını tehlikeye atan tarım zehiri kullanımı rekor seviyeye ulaşırken, AB Komisyonu da bu konuda Türkiye'yi uyardı. Hangi gıdalarda pestisite rastlandı? Pestisit hangi hastalıklara davetiye çıkarıyor? Detaylar haberimizde...

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Şarjlı el süpürgesi fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 18 Mart 2023 fiyat listesi...

Sadece evlerde değil, araç ve ofislerde de çok kullanılan şarjlı el süpürgesi, pratik olması ve hafifliğiyle öne çıkıyor. Döküleni saçılanı temizlemenin en hızlı yolu ondan geçiyor. Peki, Bosch şarjlı el süpürgesi ne kadar? İşte detaylar...

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...

evlerde kullanılan malzemelerin önemi Haberi

evlerde kullanılan malzemelerin önemi

Sağlıklı bir yaşam sürmek için, beslenmemize ve uyku düzenimize dikkat etmenin, bol bol hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu artık herkes biliyor. Ancak, sağlıklı bir yaşam için evlerde kullanılan malzemelerin ne kadar büyük önem taşıdığı pek bilinmiyor.

Ev alırken ya da yaparken veya tadilat sırasında evimizin sağlam ve şık olması için ince eleyip sık dokuyoruz. Evde kullanılan malzemelerin sağlık açısından zararları ise her zaman bu kadar sıkı bir incelemeye tabi tutulmuyor. Özellikle kullanılan malzemelerin içerdiği yüksek formaldehit seviyeleri, uçucu organik bileşikler, ftalat ve üretan kısa vadede çok fark edilmese bile uzun vadede ciddi sağlık problemlerine yol açıyor.

Evin her köşesinde kullanılan yapı malzemelerinde yer alan kimyasalların yol açtığı sağlık sorunları için tıklayın

Türk yapı malzemeleri...