16 / 04 / 2024

evleri drone taşıyacak

evleri drone taşıyacak

Da Vinci Enstitüsü Direktörü ve Google gelecek bilimcisi (fütürist) Thomas Frey, yakın gelecekte evleri drone'ların taşıyacağını açıkladı. 

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Türk Hava Yolları ve Emlak Konut'un imzasını taşıyacak olan “Yenişehir Evleri Arnavutköy” Projesi'nin tüm detayları belli oldu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm sorular ve yanıtı...

Tekerlekli mobil evlerle, konut sahipleri evlerini yanında taşıyacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İki yıldır üzerinde çalıştığımız tekerlekli mobil evleri yakında satışa sunacağız. Konut sahipleri evlerini yanlarında taşıyabilecek. İsterlerse kiralayacak” dedi...

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

ABD’de 2007'den beri gayrimenkul danışmanlığında bulunan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.

Nef yerli ‘küçük ev’i yurt dışına taşıyacak!

Gayrimenkul sektöründe geliştiriciliğine ek olarak inovatif çalışmaları ile de önemli yatırımlar yapan Nef, yurt dışına götürdüğü ‘Foldhome’ konseptinin ardından ‘küçük evleri’ de taşıyacak...

Coldwell Banker 2019’da çıtayı yukarıya taşıyacak!

Coldwell Banker Türkiye 2019 yılında çıtayı daha da yukarıya taşıyacak. Şirket şu ana kadar hiçbir markanın olmadığı başlıklarda adım atmaya ve yeni kazanç kapıları açıp franchiselarine kazanç fırsatları yaratmaya başladı…

MAPIC'te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak!

Fransa Cannes’da kapılarını 24. kez açan MAPIC’te Türk perakende sektörü gücünü global arenaya taşıyacak. Türkiye temsilcisi Alkaş tarafından organize edilen çalışmalarla fuarda Türkiye 80’i aşkın firma ve 250 kişiyi aşkın ziyaretçiyle yer alıyor. 

TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak!

Türkiye'de alt ve orta gelirliye yönelik konut üreten TOKİ hayata geçirdiği projeler ile 100'den fazla ülkeye örnek oldu. TOKİ Türk müteahhitlerini yurtdışına taşıyacak.

TOKİ mahalle kültürünü geleceğe taşıyacak!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının Jüri Başkanı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Gül, "Mahalle" kültürünü geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmayla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Gelecekte evleri drone taşıyacak!

Da Vinci Enstitüsü Direktörü ve Google gelecek bilimcisi (fütürist) Thomas Frey, yakın gelecekte evleri drone'ların taşıyacağını açıkladı. 

Çiğli'deki Bintaş Park Evleri satışta!

Çiğli'de tamamlanarak yaşama açılmaya hazır olan Bintaş Park Evleri, düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. İzmir Çiğli'de hayata geçirilen projede fırsatlar sürüyor.

Alanya Teleferik yılda 1 milyon kişiyi taşıyacak!

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Sur Yapı Topkapı Evleri satışta! 448 bin TL'ye!

Sur Yapı'nın Topkapı'da hayata geçirdiği yeni konut projesi satışa çıktı. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sur Yapı Topkapı Evleri'nde fiyatlar 448 bin TL'den başlıyor..

evleri drone taşıyacak Haberi

evleri drone taşıyacak

Da Vinci Enstitüsü Direktörü ve Google gelecek bilimcisi (fütürist) Thomas Frey, İstanbul Ticaret Odasının (İTO) Zorlu Performans Sanatları Merkezinde düzenlediği Futuristanbul etkinliğinde gelecek hakkında öngörülerini aktardı. 

Frey, ''Yakın bir gelecekte İstanbul dahil büyük şehirlerde 50 bin drone uçacak ve yüzden fazla alanda insanların hayatına değecek.” diye açıklama yaptı. 

Dünya Gazetesi'nin haberine göre; Frey, yakın bir gelecekte büyük şehirlerde her gün 50 bin drone uçacağını belirterek, "Kurye, ambulans şoförü, polis, ev taşıyıcılar… bu meslekleri gelecekte dronelara kaptıracağız" dedi.