28 / 03 / 2024

evvel istanbul konutları satış

evvel istanbul konutları satış

İntaya, İntes ve EYG Yapı'nın Kayabaşı'ndaki projesi Evvel İstanbul için ön talep toplamaya başlandı. 1.500 konutluk Evvel İstanbul projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor...

Evvel İstanbul'un yüzde 95'i satıldı!

EYG Grup, yeni inşaatlara hazırlanırken, evdekifirsat.com üzerinden farklı kampanyalara imza atacak. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Evvel İstanbul'da konutların yüzde 95'ini sattıklarını söyledi.

Evvel İstanbul Rezidans'ta teslimler 2016'da başlıyor!

Emlak Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında inşa edilen konut projesi EVvel İStanbul, İstanbul Başakşehir’de yükseliyor. Projede yer alan konutların alanları 62 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiyor.

Evvel İstanbul'da 24 ay 0 faizle! 299 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul projesinde yer alan konutlar için 24 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler 2016 sonu yapılacak.

Başakşehir Evvel İstanbul'da 299 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 299 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Evvel İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için 24 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçenekleri yapılıyor.

Evvel İstanbul Başakşehir'de 24 ay 0 faizle! 251 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 251 bin TL'den başlangıç gösterdiği Evvel İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede teslimler 2016 sonunda gerçekleştirilecek.

Evvel İstanbul'da 251 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

Evvel İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 251 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Evvel İstanbul projesinde yer alan konutlar için 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Konutları!

Toplam 700 adet dairenin yer alacağı Adım İstanbul Evleri orta gelir grubuna yönelik tasarlandı. Proje Evvel İstanbul projesinin karşısında, 35 bin 76 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor!

EMLAK Konut GYO, İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığında Başakşehir'de başlatılan Evvel İstanbul'da lansman fiyatları devam ediyor. Projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Başakşehir Evvel İstanbul fiyatları 230 bin TL'den başlıyor!

‘ Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla ’ sloganıyla sokaklarından sosyal alanlarına geçmişin değerlerini günümüzün konforuyla buluşturan 678 konut ve 10 ticari üniteden oluşuyor.

Evvel İstanbul’un örnek dairesi hazır!

Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul projesinin örnek daireleri mart ayında ziyaretçilere açılacak. Kayabaşı mevkiinde hayata geçirilecek olan projede 678 konut ve 10 ticari ünite yer alıyor.

Evvel İstanbul'da örnek daireler için geri sayım başladı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla Başakşehir’de geliştirilen Evvel İstanbul’un beklenen örnek daireleri için geri sayım başladı.

Westside İstanbul Konutları telefon!

Westside İstanbul Konutları telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzası ile yükseliyor.

evvel istanbul konutları satış Haberi

evvel istanbul konutları satış


İntaya, İntes ve EYG Yapı ortaklığıyla yükselen Evvel İstanbul projesi Başakşehir'e bağlı Kayabaşı 3. etapta inşa ediliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Evvel İstanbul projesi 1.500 adet konuttan meydana geliyor. 


94 bin 636 metrekare alanda hayata geçirilecek olan Evvel İstanbul projesinin ilk etabı 40 bin 121 metrekarelik alanda 678 adet konuttan oluşuyor. Evvel İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.


11-29 kat arasında 8 bloğun tasarlandığı Evvel İstanbul projesinde spor salonu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 



Tel: 0216 527 56 19 

Web: