29 / 03 / 2024

eylülde teslim edilecek konut projeleri

eylülde teslim edilecek konut projeleri

Sonbahar'ın habercisi olan Eylül ayıyla birlikte tatil dönüşünü yeni evinde karşılamak isteyenler için 6 ilde 21 konut projesi teslime hazırlanıyor. İşte Eylül teslim konut projeleri...

2013 Eylül teslim konut projeleri!

Yaşam için geri sayımın başladığı 2013 Eylül teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen 2013 Eylül teslim konut projeleri ve fiyatları...

Osmaniye'deki kalıcı konutlar Eylül'de teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde konutları yıkılan veya zarar gören depremzedeler için Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yapımı süren 152 konut, Eylül ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

Referans Tuzla Evleri'nde 129 bin TL'ye! Eylül teslim konutlar!

Son dairelerin satışlarının devam ettiği Referans Tuzla Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 129 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler Eylül'de sahiplerine teslim edilecek.

Fikirtepe Concord İstanbul 2.etabı 2018'de teslim edilecek!

Teknik Yapı, Kadıköy'de yaptığı Concord İstanbul projesinin 2'nci etabını satışa sundu. Fiyatlar 338.900 liradan başlıyor. İnşaatı Mart 2015'de başlayacak olan proje 36 ay sonra teslim edilecek..

Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Westside İstanbul cadde dükkanlarının büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor, 1.323 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje 10 katlı 15 bloktan oluşuyor. Peki Westside İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim edilecek?

Sur Yapı Vitrin projesinde dairelerin fiyatları 287 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Satışların devam ettiği Sur Yapı Vitrin ne zaman teslim edilecek?

Manzara Adalar Yakacık ne zaman teslim edilecek?

Manzara Adalar projesinde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. projedeki dairelerin alanları 62-291 metrekare arasında değişiyor. Daire satışlarının 267 bin 700 TL'den başladığı Manzara Adalar Yakacık ne zaman teslim edilecek?

Bizim Evler 6 ne zaman teslim edilecek?

Bizim Evleri 6 projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salonan kadar farklı alternatiflerden oluşuyor. Peki Bizim Evler 6 ne zaman teslim edilecek?

Park Avenue Ankara ne zaman teslim edilecek?

Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede daireler 350 bin TL'den başlıyor. Peki Park Avenue Ankara ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Look Nevzat Bey Manisa 2016 yılının sonunda teslim edilecek!

Te Yapı imzasıyla hayata geçirilen Look Nevzat Bey projesinde diareler 3 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Look Nevzat Bey Manisa 2016 yılının sonunda teslim edilecek.

Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Kurtköy Oto World Asya projesinde 365 tane galeri bulunuyor. Satışların ve kiralamaların hızla devam ettiği Oto World Asya Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 202 bin TL'den başlangıç gösteren Resim İstanbul Orman Konutları'nda banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor. Peki Resim İstanbul Orman ne zaman teslim edilecek?

eylülde teslim edilecek konut projeleri Haberi

eylülde teslim edilecek konut projeleri





1-) Hayat Tepe / Özak GYO / Bayrampaşa


Hayat Tepe projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Avrupa Yakası'nda Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Toplamda 93 bin 232 metrekarelik arsa alanından meydana gelen Hayat Tepe projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Hayat Tepe kira getirisi: 

1 oda 1 salon daireler için 2 bin TL

2 oda 1 salon daireler için 2 bin 500 TL

3 oda 1 salon daireler için 3 bin 500 TL

4 oda 1 salon daireler için 4 bin TL.


Hayat Tepe'de toplamda yıllık kira getirisi ise 50 bin TL'ye çıkıyor. Bu kampanya 31 Ağustos'a kadar konut alacaklar için geçerli olacak.  Projenin sosyal alanlarında amfi tiyatro, koşu alanları, yüzme havuzu, spa,spor alanları...