25 / 04 / 2024

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir kampüsü

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir kampüsü

İstanbul'da 7 farklı noktada anaokulundan fen lisesine 12 okuluyla binlerce öğrenciye eğitim veren Eyüboğlu Eğitim Kurumları, yeni eğitim yılına dev bir kampüsle girecek.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan  'ortak sınav' açıklaması! Artık sınavlar bu şekilde olacak! İşte yeni sınav sistemi

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika ''Ortak sınav'' açıklaması geldi. Yeni karara göre bundan sonra tüm ortak yazılı sınavlar ile diğer tüm yazılı sınavların soruları açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

TEB’den Eğitim Harcamalarınıza 400 TL’ye Varan Bonus! Okullar açılınca çok işinize yarayacak

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1-28 Şubat tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL-50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rb Eğitim Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Rashıd Mushtak Bhutta tarafından kuruldu. 

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir kampüsü Haberi

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Ataşehir kampüsü

Batı Ataşehir’de açılacak olan yeni kampüs, Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kurucusu Dr. Rüstem Eyüboğlu’nun 2010 yılında vefat eden eşi Burçak Eyüboğlu’nun adını taşıyor. Uzun dönem Eyüboğlu Eğitim Kurumları Genel Müdürü olarak görev yapan Burçak Eyüboğlu’nun adı kurumun yeni açılacak kampüsünde yaşayacak.


10 BİN METREKARELİK ALAN


Batı Ataşehir’de açılacak olan Burçak Eyüboğlu kampüsü 10 bin metrekare okul alanı ve 3 bin 400 metrekare bahçe alanından oluşuyor. Kampüs, fen ve bilgisayar laboratuarlarından resim ve müzik atölyelerine, yüzme havuzu ve konferans salonundan kapalı oyun ve öğrenme alanlarına kadar öğrencilerin ihtiyaç duyacağı her türlü olanaklara sahip olacak. Eğitim sektörünün son dönemde hızlı bir büyüme içerisinde olduğunu söyleyen Eyüboğlu Eğitim Kurumları Kurucusu Rüstem Eyüboğlu, niceliksel büyümenin, niteliksel büyümeyi de kapsaması gerektiğini ifade ederek, “Öğrencilerin ana dilini çok...