20 / 04 / 2024

Eyüp Akşemsettin dini tesis alanı

Eyüp Akşemsettin dini tesis alanı

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Eyüp Essenora ev kampanyası 2017!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi ortaklığında inşa edilen Essenora projesinde takas kampanyası başladı. İşte Eyüp Essenora ev kampanyası 2017...

Eyüp İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde SMS dönemi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde hizmet akışını kolaylaştırmak için sms ile bilgilendirme sistemine geçtiklerini belirtti

Eyüp Akşemsettin dini tesis alanı Haberi

Eyüp Akşemsettin dini tesis alanı

Eyüp İlçesi Akşemsettin Mahallesi, 148 ada 30 parsele ilişkin 26 Eylül 2017 tasdik tarihli 1/5000 ve 1/1000 Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı. İmar değişikliği 6 Şubat 2018 tarihine kadar askıda kalacak.

Plan değişikliği ile Eyüp İlçesi Akşemsettin Mahallesi, 148 ada 30 parsel, dini tesis alanı ve sosyal kültürel tesis alanına alınacak.

 
İmar planı değişikliği için...