20 / 04 / 2024

F Plus İnşaat adresi

F Plus İnşaat adresi

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Demir fiyatları resmen fırladı! İnşaat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en değerli yapı malzemelerinden biri olan demire bugün büyük zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar? Demir fiyatları kaç lira? 30 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu ilana bir bakın!

İş arayan vatandaşların merakla beklediği bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını kaçırmayın... Hemen bu ilana bir bakın...

Bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen bir bakın!

Bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi geldi.... Yüksek maaşla bekçi olma fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen bir bakın...

F Plus İnşaat adresi Haberi

F Plus İnşaat adresi

F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dere tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1982 Sokak'ta kuruldu.


F Plus İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...