25 / 04 / 2024

Fatih atık kağıt deposu

Fatih atık kağıt deposu

Fatih'te atık kağıt deposu yandı. İstanbul Manifaturacılar Çarşısı'nın (İMÇ) da arka sokağında bulunan depoya gelen itfaiye ekipleri, binanın üst katlarında biri çocuk 2 kişiyi kurtardı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Migros'ta tuvalet kağıdı 39, havlu kağıt 41, jel bulaşık makinesi deterjanı 110 TL! Yüzde 56'lık dev indirim!

Migros'ta cumadan cumaya kampanyası kapsamında yüzde 56'ya varan indirim fırsatı sunuluyor. Migros'ta tuvalet kağıdı 39, havlu kağıt 41, jel bulaşık makinesi deterjanı 110 TL! Yüzde 56'lık dev indirim! İşte 1 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat! Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor! Sakın kaçırmayın

Şubat 2023 için çocuk parası almak isteyenler aman dikkat... Başvuru yapan 650 TL'yi tıkır tıkır alıyor... Sakın kaçırmayın...

ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirim! Kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL! 28 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 28 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirimi patlattı. Katalogda kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL. İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bu promosyon çok konuşulacak! Maaş promosyonlarında ortalık kızıştı! Kim kaç lira promosyon alıyor? Hemen bakın!

Polis maaş promosyonunda ortalık kızıştı. Günlerdir gündemden düşmeyen polis promosyonları için yetkililerden peş peşe açıklamalar geliyor. Kamu kurumlarının yüksek promosyonları Emniyette tepkiyle karşılandı. Peki kim kaç TL promosyon alıyor? Bu promosyon çok konuşulacak! Hemen bakın! 

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer nasıl kaçtı?

Yaklaşık 400 bin kişiyi dolandırarak yurtdışına kaçtığı iddia edilen Fatih Özer'in yurt dışına nasıl kaçtığı merak konusu oldu. Peki Özer, yurt dışına nasıl kaçtı. İşte detaylar...

Fatih atık kağıt deposu Haberi

Fatih atık kağıt deposu

Hoca Gıyaseddin Mahallesi Sarı Beyazıt Sokak'ta kağıt deposu olarak kullanılan 3 katlı binanın giriş katında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine Fatih, Beyoğlu ve Şişli itfaiye ekipleri sevk edildi. 


İstanbul Manifaturacılar Çarşısı'nın (İMÇ) da arka sokağında bulunan depoya gelen itfaiye ekipleri, binanın üst katlarında biri çocuk 2 kişiyi kurtardı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü. 


Sigara izmaritinden çıktığı öne sürülen yangın ile ilgili soruşturma...