27 / 04 / 2024

Fatih Daşkaya

Fatih Daşkaya

Meva Grup İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Daşkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Üzmez Sokak'ta kuruldu.

Eksen Park Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Park Emlak Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dursun Aktaş, Fatih Daşkaya, Murtaza Yaşar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 aralık'ta kuruldu

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Just İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Öznur Daşkaya tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cet Konaklama Seyahat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  Dilaver Kaya tarafından açıldı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

Fatih Daşkaya Haberi

Fatih Daşkaya
Meva Grup İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Daşkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


Meva Grup İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...