14 / 05 / 2024

Fatih Gümüşsoy kaçak yapı

Fatih Gümüşsoy kaçak yapı

İstanbul Arnavutköy ’de inşaat yapılması yasak olan alana inşa edilen yapı, kaçak olmasına karşın yıkılamıyor.

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları

27 Nisan 2023 Perşembe günü gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte 27 Nisan 2023 gümüş fiyatları...

9,92 TL'den 14,35 TL'ye yükselen gümüş için akıl almaz açıklama! Altından da fazla kazandıracak! Koşun hemen!

Gümüş fiyatları 2022 yılının başlarında 9,92 TL'den işlem görürken sene sonunda 14,53 TL'ye yükseldi. Altın ve Piyasa Uzamanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılında da yükselmeye devam edeceği ve altından daha fazla kazandıracağı açıklandı.

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.

12,25 TL'yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın

Gümüş fiyatları bu hafta, dolar endeksinin 110 seviyesine gerilemesini fırsat bilerek 12,25 lira seviyesine yükseldi. Ardından fed faiz kararı sonrası geri vitese takarak düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 3 Kasım 2022 gümüş fiyatları.

Altın düştü, gümüş çakıldı! ''Tadı tuzu kaçtı'' diyen İslam Memiş uyardı

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatları uçtu! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki,  Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ekim 2022...

Fatih Gümüşsoy kaçak yapı Haberi

Fatih Gümüşsoy kaçak yapı

İstanbul Arnavutköy ’de herhangi bir inşaat yapılması yasak olan 36 bin metrekarelik tarla vasfındaki arazi çitlerle çevrildi ve Fatih Gümüşsoy tarafından kaçak yapı inşa edildiği ortaya çıktı. Cumhuriyet gazetesinden Hazal Ocak'ın haberine göre, Belediye ekipleri yıkım için alana gittiğinde skandal niteliğinde bir mahkeme kararıyla da yıkımın ertelendiğini öğrendi. Şamlar Tabiat Parkı’na komşu arazi aynı zamanda dere koruma bandında bulunuyor. CHP Bahçelievler Belediye Başkan aday adayı ve eski CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Doktor Hüseyin Özkahraman, Fatih Gümüşsoy’un Bahçelievler Belediyesi’nin imar ruhsat müdür yardımcısı avukat Hidayet Gümüşsoy’un kardeşi olduğunu söyleyerek, kaçak yapı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Arnavutköy’deki skandal bir yurttaşın Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne yaptığı başvuruyla ortaya çıktı. Yurttaş söz konusu araziye inşa edilen kaçak evi CİMER’e sordu. Başvuru Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol...