29 / 03 / 2024

fatih okul onarım inşaatı

fatih okul onarım inşaatı

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih'te bulunan 3 okul onarım inşaatı işini ihaleye çıkarıyor.

Malatya'da okul onarım ihaleleri hakkında inceleme başlatıldı!

Malatya Valiliği, okul onarım ihalelerinde usulsüzlük yapıldığı iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

İstanbul Fatih'te 39 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihaleleri!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 38 milyon 972 bin 160 TL bedelle restorasyon veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

İstanbul'da 6.6 milyon TL'ye onarım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkul için restorasyon veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

İstanbul Vakıflar'dan Fatih'te yapım karşılığı kiralama ihalesi 11 Eylül'de!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Fatih İlçesi İnebey Mahallesi'ndeki 17 Dükkan ve 34 Bürosu Olan İş Hanı için yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor..

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğlu Kentsel Dönüşüm İnşaat Onarım Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fadaıl Ruhullayev tarafından kuruldu. 

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kulaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

Hatay Samandağ'daki yollarda parke onarım çalışmaları sürüyor!

Samandağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Mağaracık mahallesinde okul ve aile sağlık merkezine giden yolda parke onarım ve menfez çalışmaları yaptı.

Fatih'te 3 okul onarımı ihale edilecek!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih'te bulunan 3 okul onarım inşaatı işini ihaleye çıkarıyor.

Fatih Hükümet Konağı onarım ihalesi 30 Kasım'da!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Fatih Hükümet Konağı'nın güçlendirme ve onarım işini ihale edecek. İhale'nin son teklif verme tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

İSMEP yurt ve okul yapımı ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak okul ve yurtlarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Beyoğlu bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihalesi!

Beyoğlu bölge mezarlıkları bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihale edilecek. İhale 13 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

Anadolu 3. Bölge mezarlıklarında bakım onarım ve çevre düzenleme işi!

Anadolu 3. Bölge mezarlıklarında bakım onarım ve çevre düzenleme işi ihale edilecek. İhale 13 Şubat 2014 tarihinde saat 10:00 'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek...

fatih okul onarım inşaatı Haberi

fatih okul onarım inşaatı

İHALEYE DAVET (İD)


Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden:(İPKB)

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP)

“EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”

(AF-CEB-WB4-YAPIM-10)

1 - Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB) ve İslam Kalkınma Bankası’ndan (IDB) İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2 - Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki eğitim yapılarının anahtar teslimi götürü bedel yeniden yapım işleri için Dünya Bankasının satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Uluslararası Rekabetçi İhale – Küçük İşler (International CompetitiveBidding – ICB Smaller Works) yöntemiyle kapalı tekliflerini sunmaya davet etmektedir.

İnşaat Sözleşme Paketi –(AF-CEB-WB4-YAPIM-10)

İstanbul İlinde 3...