26 / 04 / 2024

Fatih Söylemez imo

Fatih Söylemez imo

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez kimdir? Fatih Söylemez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Söylemez..

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Piramit Yt İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bedrettin Söylemez tarafından kuruldu.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer hakim karşısında!

Arnavutluk’ta yakalanan kripto para borsası Thodex'in kurucusu olan kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, bu ülkede hakim karşısına çıktı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kaıfa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Naif Söylemez tarafından kuruldu.

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi kuruldu!

Ata Constructıon Ve Güvenlik Anonim Şirketi Ümraniye'de Gani Ümit Söylemez tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Fatih Millet Bahçesi 21 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Fatih Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in son görüntüsü ortaya çıktı. 

Fatih Söylemez imo Haberi

Fatih Söylemez imo

Fatih Söylemez kimdir?

Fatih Söylemez, 31 Ocak 1981`de Bursa`da doğdu. Liseye kadar Bursa Özel Namık Sözeri Lisesi`nde okudu. 2003 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 


Aynı yıl YTÜ`de İnşaat Mühendisliği Yapı Anabilim Dalı`nda yüksek lisansa başladı ve 2006 yılının ilk yarısında başarıyla mezun oldu. 


Yüksek lisans eğitimi boyunca çeşitli firmalarda çalışan Fatih Söylemez 2007 yılında İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi`nde Proje Denetim Görevlisi olarak işe girdi. 5 yıl görev yaptığı odadan kendi işini kurmak amacıyla ayrılarak Proje81 | Tasarım & İnşaat adlı proje ofisini kurdu. 


Halen kendi firmasında iş yaşamını idame ettiren Söylemez, 2009 yılında evlenmiş ve 2013 yılında bir kız çocuk sahibi...