16 / 04 / 2024

FED faiz kararını açıkladı

FED faiz kararını açıkladı

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faiz oranını yüzde 0-0,25 aralığına çekti ve 700 milyar dolarlık parasal genişleme başlattı.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini değiştirmeyerek yüzde 1,50-1,75 aralığında sabit bıraktı.

Fed faiz oranını sabit tuttu!

ABD Merkez Bankası, beklentiler doğrultusunda politika faizini değiştirmeyerek yüzde 1,50-1,75 aralığında sabit bıraktı.

FED faiz kararını açıkladı!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini yüzde 0,25-0,50 aralığından yüzde 0,50-0,75 aralığına yükseltti.

FED faiz kararını açıkladı!

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranlarını mevcut seviyesinde tutma kararı aldı. Toplantının karar metninde faiz artışının ertelenmesine gerekçe olarak uluslararası gelişmeler gösterildi. İşte kararın ayrıntıları...

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Son dakika! Merkez Bankası yılın son faiz kararını açıkladı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 250 baz puan artırarak yüzde 42,5 seviyesine yükseltti.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklandı. Buna göre Merkez Bankasın faizleri yüzde 40'a yükseltti.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Altında Fed etkisi! Altın fiyatları düştü! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? Canlı altın fiyatları

Piyasalar merakla Fed faiz kararını bekliyor. Fed'in faiz kararı piyasalar üzerinde etkili olması beklenirken altın fiyatları bugün düşüşe geçti.  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını, Ata altın ne kadar? 31 Ekim Salı altın fiyatları.

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Küresel piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın faiz kararına kilitlendi!

Jeopolitik gelişmelere paralel olarak geçtiğimiz haftayı negatif tamamlayan küresel piyasalar, Avrupa Merkez Bankası’nın perşembe günü açıklanacak faiz kararını bekliyor.

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Fed faiz kararını açıkladı! Faiz oranı 2001 yılından bu yana en yüksek aralıkta!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler çerçevesinde değiştirmeyerek 22 senenin en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 bandında sabit tuttu.

FED faiz kararını açıkladı Haberi

FED faiz kararını açıkladı

ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkisini hafifletmek için 17-18 Mart’taki Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesi ikinci kez faiz indirdi ve politika faizini yüzde 0-0,25 aralığına çekti.

Fed'den yapılan açıklamada, Kovid-19 salgının ABD de dahil olmak üzere birçok ülkede topluma zarar verdiği, ekonomik faaliyetlerde aksamalara neden olduğuna ve küresel finansal koşulları önemli ölçüde etkilediğine işaret edildi. 

Mevcut ekonomik verilerin ABD ekonomisinin bu zorlu döneme güçlü bir şekilde girdiğine işaret ettiği belirtilen açıklamada, FOMC'nin ocak ayındaki toplantısından bu yana gelen verilerin işgücü piyasasının şubat ayına kadar güçlü kaldığı ve ekonomik faaliyetlerin ılımlı bir oranda arttığını gösterdiği aktarıldı.  Açıklamada, son zamanlarda enerji sektörünün stres altına girdiğine işaret edilerek, yıllık bazda genel ve gıda ile enerji dışındaki kalemlerdeki enflasyonun...