26 / 04 / 2024

fenerbahçe başkanı belli oluyor

fenerbahçe başkanı belli oluyor

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

ECB Başkanı Lagarde'den kritik faiz açıklaması geldi! Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

ECB Başkanı Christine Lagarde para politikası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Açıklanın hemen ardından gözler euro/TL kuruna çevrildi. Euro kurunun yönü belli oldu! Euro yatırımcıları dikkat!

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Euronun yönü resmen belli oldu! Başkan Lagarde açıkladı! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde faiz kararı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Euronun yönü resmen belli oldu! 1 eurosu bile olanlar hemen gardınızı alın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde enflasyonda zirve görülse bile faiz kararlarında emin olduklarına dair açıklama yaptı. Euronun rotası belli oldu! Yer yerinden oynayacak!

EPDK Başkanı açıkladı! Elektriğe yüzde 30 zam geliyor mu?

Elektriğe yüzde 30 zam yapılacak mı? bir süredir vatandaşların kafasını bu soru yer alıyor. EPDK Başkanı bu konuya açıklık getirdi. İşte detaylar!

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

fenerbahçe başkanı belli oluyor Haberi

fenerbahçe başkanı belli oluyor


Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. 


Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak. 


Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarışacağı genel kurulda, toplam 21 sandık kuruldu. Genel kurul üyeleri Yıldırım için sarı, Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanıyor. 


Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar...