16 / 04 / 2024

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi teslim tarihi

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi teslim tarihi

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran 2017 tarihinde kuruldu.

Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü'nün proje ihalesi yapıldı!

Yıkım işlemlerinin tamamlandığı Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü’nün proje ihalesi yapıldı.

Çorum Kuzey Kampüs'e en sağlam yapılar yapılıyor!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yapı İşleri Daire Başkanlığı ve üniversitenin teknik heyetiyle birlikte yapımı devam eden Kuzey Kampüs inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Beykoz'da üniversite kampüsü ve hastane yapılacak!

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

Fer Yapı Beşiktaş ve Şişli bölgesinde yatırım yapacak!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı 5 yılda 2 milyar TL değerinde yatırım yönetti!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

Konya Taşkent'e yüksekokul kampüsü yapılıyor!

Taşkent İlçesine Selçuk Üniversitesine bağlı Yükseköğrenim kampüsü yapılıyor. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor.

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi teslim tarihi Haberi

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi teslim tarihi

Fer Yapı'nın 20 dönüm alan üzerinde hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis projesi kapsamında küçük, orta ve büyük metrekarelik ofisler yer alıyor. 


Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi, Kağıthane'de 150 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında küçük ofislerin alanları 40 ila 300 metrekare arasında, orta ofislerin alanları 800 ila 1000 metrekare arasında ve büyük ofislerin alanları 10 bin metrekareye kadar çıkıyor. 




Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi fiyat listesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi satılık ofis fiyatları metrekare birim fiyatı olarak 2970 dolardan başlıyor. 


Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi ne zaman teslim?

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi teslim tarihi 2015 Mayıs...