23 / 04 / 2024

Feras Dakou

Feras Dakou

Gulf Masts Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Louaı Doko ve Feras Dakou ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

AMD Grup Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AMD Grup Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Louai Doko, Feras Dakou tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta Avcılar, Deniz Köşkler Mahallesi, Şelale Evleri'nde kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Dıab tarafından kuruldu.

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hof Turizm Tercümanlık Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Feras M.A.A ve Obıadah F.M.H.E ortaklığı tarafından kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghazal Real İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli ile Nemat Helwanı, Mohammad Ammar, Torkmanıe Ghazal, Mahmoud Rayess  ve Feras Torkmanıeh Ghazal tarafından kuruldu.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Alkhozamoğlu Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkhozamoğlu Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Al Khozam tarafından kuruldu.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

T Mart İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Mart İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras A.Marıe Marıe tarafından kuruldu. 

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Osama Alhafez ve Feras Atassı ortaklığında kuruldu. 

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Towertravel Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Towertravel Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Wassım Chaherly ve Feras Molla Mosa ortaklığında kuruldu. 

Feras Dakou Haberi

Feras Dakou

Gulf Masts Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Louaı Doko ve Feras Dakou ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Güneşli, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu. 


Gulf Masts Grup Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapı ve inşaatlar Turistik yapılar, otel, tatil köyü, küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek, bu tür yapıların restorasyon ve bakım işlerini yapmak. Yap işlet, devret modeli ile almak kiralamak, işletmek, bakım ve...