19 / 04 / 2024

Fethi Tınmaz Yalısı

Fethi Tınmaz Yalısı

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Fethi Tınmaz Yalısı’nın da 19 milyon liraya satışa çıkarıldığını söyledi. 

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Zarifi Mustafa Paşa Yalısı'nın rekonstrüksiyon projesi tamamlandı!

Anadoluhisarı’nda bulunan Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyon ve iç mimari proje tasarımı ile uygulama çalışmalarını Beysun Mert Mimarlık üstlendi. Zarifi Mustafa Paşa Yalısı’nın rekonstrüksiyonunda 18. ve 19. yüzyıl sahilhane yapılarıyla doku bütünlüğünün korunması amaçlandı.

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki yalısında aykırılıklar giderildi mi?

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Six Senses, Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat verdi!

Six Senses, Sarıyer’de yer alan 19. yüzyıldan kalma Kocataş Yalısı ve Sait Paşa Yalısı’na yeniden hayat vererek kapılarını açtı...

Etel Baler'in Kanlıca'daki muhteşem yalısı!

Güzelliği ve şık stili ile daima adından söz ettiren Etel Baler, Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı.Baler, "Hayatta her şeyden vazgeçebilirim. İçinde huzur ve sevgi olsun yeter" dedi...

Fethi Tınmaz Yalısı 19 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Fethi Tınmaz Yalısı’nın da 19 milyon liraya satışa çıkarıldığını söyledi. 

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Fethi Tınmaz Yalısı Haberi

Fethi Tınmaz Yalısı

Gayrimenkul sektörünün genelinde bir yavaşlama gözlense de, yalı piyasayı oldukça hareketli. Özellikle kurlardaki yükseliş sonrası, yabancı ve yerli yatırımcıları yalı piyasasına yönlendirmiş durumda. ‘Boğaz’ın incileri’ olarak anılan 60 yalısı şu sıralar alıcı beliyor.

366’SI TARİHİ ESER NİTELİĞİNDE

İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında 600 yalı bulunuyor. Bu yalılardın 366’sı tarihi eser niteliğinde. Yalıların fiyat aralığı ise 4,5 milyon dolardan 95 milyon dolar arasında değişiyor.

60 YALI VE 40 YALI DAİRESİ

Toplam 600 yalı içindeki 60 yalı ise satış sürecinde. Söz konusu 60 yalının yarısı ise tarihi eser niteliği taşıyor. Satışa bekleyen 60 yalının dışında 40’a yakın yalı dairesi ise alıcı bekliyor.

En çok Katarlıların ilgi gösterdiği yalıların satışını hızlandıran etkenlerin başında, tarihi değeri ve rıhtıma uzunluğu yer alıyor.

FETHİ TINMAZ YALISI 19 MİLYONA

Satışa konu...